didko написа:Направо съм бесен, вчера след работа отивам да си направя втората вноска на застраховката ГО и познайте какво ми се случи: давам си аз 24лв а мацето с учтив глас ми казва че и дължа още 1,40лв.![]()
![]()
аз и викам за какво нали нямаше оскъпяване на застраховката дори и след като е на изплащане на 4 равни вноски???а отговорът: за стикерчето, което се лепва на предното стъкло. Ок а тогава след като съм направил годишна застраховка защо не ми даде стикерче за цялата година какви са тия глупусти на по 3 месеца аз да търкам стъклото като идиот и да лепя нов стикер. Ако знаех още в самото начало щях да отида направо при друг застраховател и да броя паричките за цалата година а и щеше да ми излезне по евтинко, ама нейсе.....
P.S. Всички ли застрахователни компании процедират по този начин или само моята (няма да и споменавам името).
Значи и аз правя застраховки към всички компании, но това за стикерите е вярно за ЕвроИнс. Така е и аз взимам по 1,40 за стикери, колежката не си го е измислила .... това е политика на компанията а не на агентите.