Искам да ви питам при вас на студен мотор съска ли капачката като я развиете и променя ли се нивото на антифриза от това. Маркучите колко са твърди.

маи маркучите не трябва да ти са много много меки колега и при загряло положене ли не ги втвърдява малко да не ти е преебана капачката тая система подържа някво налягане предполагам знаешmartin4o_mom4e написа:Проблема ти е бил , че си имал въздух в системата !
Сега всичко е наред.
При мен няма никакво съскате независимо топла / студена , и маркучите ми са меки

s_v_n написа:при мен при тези симптоми се оказа гарнитура на главата, буташе компресия в охладителната система.
zdravko_jett написа:маи маркучите не трябва да ти са много много меки колега и при загряло положене ли не ги втвърдява малко да не ти е преебана капачката тая система подържа някво налягане предполагам знаешmartin4o_mom4e написа:Проблема ти е бил , че си имал въздух в системата !
Сега всичко е наред.
При мен няма никакво съскате независимо топла / студена , и маркучите ми са меки

Mustang GT-R написа:Хайде де, толкова ли е трудно да напишете, "И при мен е така", или "Не, при мен не го прави това", нали за това е този форум, за взаимопомощ.

GTspecial написа:П.С. чакай,чакай...недей веднага да ми пишеш "ама аз е отварям на едно и също място..пред гаража".Да ама барометара говори друго

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта