Разградски бутала?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Re: Разградски бутала?

Мнениеот fly_free » Съб 22 авг 2009 11:51

Едно е да напишеш че правиш ,друго е да го направиш,трето да го имаш на склад,и четвърто да е на нормално качество.
Работя с тях от 94 година и мога да кажа че ги познавам много добре.
Предпочитам да продам на клиентите си Yenmak ,за да знам че съм им дал нещо което си заслужава парите.

Потребителски аватар
martin_ganev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_ganev » Нед 23 авг 2009 12:50

да така е колега прав си,но да не забравяме 4е точно в момента завод Дружба прави бутала и сегметни за завода на VW :deal

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Сря 02 сеп 2009 18:31

В крайна сметка някой има ли преки впечатления от качеството на продукцията? :roll:

vnedel4ev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnedel4ev » Чет 03 сеп 2009 14:44

аз сменях сегментите на стария си кадет с такива на дружба разград.бяха и двойно по-евтини mhihi .минаха 3 години и към 60 хил км.няма грижи.един проятел сменя сегменти на един нисан,първо беше купил някви уж оригинални и при монтажа счупи 2 от комплекта.после купи разградски.нисана още си върви.това са моите преки впечатления

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Пет 04 сеп 2009 10:23

Благодаря,Колега! :beer

Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Мнениеот fly_free » Пет 04 сеп 2009 16:24

Колега Ганев провери си информацията ,това за което говориш е в бъдеще неопределено време.

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Пет 09 окт 2009 21:09

Потребителски аватар
kabura_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kabura_m » Пон 09 ное 2009 0:38

Ше ме убиете за СПАМ-а ... но така да се каже, имам много общо с Разград ... а живея в Пловдив и си търся Майстор, който да разбира малко от малко от Карбураторни двигатели, че вече се не търпи! Стане ли студено, пали и след 3-4 секунди гасне. Лятото сменяха Бензинова помпа в Разград (засега Майстора, ще го оставя анонимен), после "уж" оправИха автоматичния смукач (и тоя го оставям Анонимен), а проблема си е налице :(

Да, завод "Дружба" функционира, но никога не съм си и помислял да отида до там за да си купя резервни части. Просто защото незнаех, че предлагат! :) Но следващия път като ида "на гости" ще се завъртя да видя!
Специално ще посетя ЕТ "ПЕЕВ ТЕХНИК" и "Алекс-сервиз" ООД! Пък да видим ... как ще ме посрещнат! :)

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пон 09 ное 2009 11:38

kabura_m написа:Ше ме убиете за СПАМ-а ... но така да се каже, имам много общо с Разград ... а живея в Пловдив и си търся Майстор, който да разбира малко от малко от Карбураторни двигатели, че вече се не търпи! Стане ли студено, пали и след 3-4 секунди гасне. Лятото сменяха Бензинова помпа в Разград (засега Майстора, ще го оставя анонимен), после "уж" оправИха автоматичния смукач (и тоя го оставям Анонимен), а проблема си е налице :(

Да, завод "Дружба" функционира, но никога не съм си и помислял да отида до там за да си купя резервни части. Просто защото незнаех, че предлагат! :) Но следващия път като ида "на гости" ще се завъртя да видя!
Специално ще посетя ЕТ "ПЕЕВ ТЕХНИК" и "Алекс-сервиз" ООД! Пък да видим ... как ще ме посрещнат! :)

Колега, недей да ходиш в Апекс Сервиз, защото с тях сме колеги и със сигурност мога да кажа, че там има само бутала за двигатели Перкинс, които едно време правеше завод Вамо.
Така, че за автомобилни сегменти и бутала на Дружба АД можеш да търсиш само в Пеев Техник!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”