Едно е да напишеш че правиш ,друго е да го направиш,трето да го имаш на склад,и четвърто да е на нормално качество.
Работя с тях от 94 година и мога да кажа че ги познавам много добре.
Предпочитам да продам на клиентите си Yenmak ,за да знам че съм им дал нещо което си заслужава парите.
Разградски бутала?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разградски бутала?
да така е колега прав си,но да не забравяме 4е точно в момента завод Дружба прави бутала и сегметни за завода на VW 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
В крайна сметка някой има ли преки впечатления от качеството на продукцията? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз сменях сегментите на стария си кадет с такива на дружба разград.бяха и двойно по-евтини
.минаха 3 години и към 60 хил км.няма грижи.един проятел сменя сегменти на един нисан,първо беше купил някви уж оригинални и при монтажа счупи 2 от комплекта.после купи разградски.нисана още си върви.това са моите преки впечатления

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Благодаря,Колега! 

- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Колега Ганев провери си информацията ,това за което говориш е в бъдеще неопределено време.
Ше ме убиете за СПАМ-а ... но така да се каже, имам много общо с Разград ... а живея в Пловдив и си търся Майстор, който да разбира малко от малко от Карбураторни двигатели, че вече се не търпи! Стане ли студено, пали и след 3-4 секунди гасне. Лятото сменяха Бензинова помпа в Разград (засега Майстора, ще го оставя анонимен), после "уж" оправИха автоматичния смукач (и тоя го оставям Анонимен), а проблема си е налице 
Да, завод "Дружба" функционира, но никога не съм си и помислял да отида до там за да си купя резервни части. Просто защото незнаех, че предлагат!
Но следващия път като ида "на гости" ще се завъртя да видя!
Специално ще посетя ЕТ "ПЕЕВ ТЕХНИК" и "Алекс-сервиз" ООД! Пък да видим ... как ще ме посрещнат!

Да, завод "Дружба" функционира, но никога не съм си и помислял да отида до там за да си купя резервни части. Просто защото незнаех, че предлагат!

Специално ще посетя ЕТ "ПЕЕВ ТЕХНИК" и "Алекс-сервиз" ООД! Пък да видим ... как ще ме посрещнат!

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
kabura_m написа:Ше ме убиете за СПАМ-а ... но така да се каже, имам много общо с Разград ... а живея в Пловдив и си търся Майстор, който да разбира малко от малко от Карбураторни двигатели, че вече се не търпи! Стане ли студено, пали и след 3-4 секунди гасне. Лятото сменяха Бензинова помпа в Разград (засега Майстора, ще го оставя анонимен), после "уж" оправИха автоматичния смукач (и тоя го оставям Анонимен), а проблема си е налице
Да, завод "Дружба" функционира, но никога не съм си и помислял да отида до там за да си купя резервни части. Просто защото незнаех, че предлагат!Но следващия път като ида "на гости" ще се завъртя да видя!
Колега, недей да ходиш в Апекс Сервиз, защото с тях сме колеги и със сигурност мога да кажа, че там има само бутала за двигатели Перкинс, които едно време правеше завод Вамо.
Така, че за автомобилни сегменти и бутала на Дружба АД можеш да търсиш само в Пеев Техник!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”