Ако може някой да ми предложи ролка чакам оферти.

Vizor написа:Първо разбери за каква ролка е софтуера за да не си строшиш колата. Как разбра, 4е ролката ти е фабри4ната?
alex929 написа:Vizor написа:Първо разбери за каква ролка е софтуера за да не си строшиш колата. Как разбра, 4е ролката ти е фабри4ната?
Аз товва искам да знам.Единственото сигурно нещо което знам е номера на чипа.А ролката е стокова 100% понеже имам още една такава в гаража за която съм сигурен.Малката ролка е сменена преди да взема колата а компа не е защото са нямали друг с кйто да подкарат колата.А този в който е ролката дори отрича че я е сменил.
vidolov написа:според мен си за дино...там наи добре щети кажат кви смеси имаш и кво става в мотора...тез пари дето шаги пръснеш насам натам докато пробваш...а недаиси боже да стане нещо...затова вари даи 80лв дати напшраят 3 ръна и поне даси спокоен че си в сигурни раце и щесе извади наи доброто от мотора ти..
alex929 написа:Моля за помощ , след като си закупих МК2 Г60 бившия му собственик се биеше в гърдите че компютъра е чипосван.Нормално е да не му повярвам.След като свалих компа на него имаше лепенка на няква марка чипове но като го разглобих всичко се оказа вярно.Въпроса ми е за този чип какъв размер ролка трява да се постави , сега е със стоковата ролка.Колата си върви нормално за Г60 но предполагам че с нова ролка може и да се получи оптимален вариант на работа на този чип.![]()
Ако може някой да ми предложи ролка чакам оферти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта