Това, че някой иска малко по-мощна кола не означава, че е незрял

или комплкесар.
Повярвай ми имал съм 1.4 60коня, 1.8 90, 2.0 16кл, 2.2Турбо, 1.8Т турбо и т.н. та никога повече няма да се кача на "малък" мотор.

Това дето колега каза, че имало хора дето си купували нови коли с 1.4атмосферни моотори, да има и ги оправдам ако колата е Поло, Корса, Ибиза, но таквиа които да си купуват Голф 1.4 почти няма, едиствения вариант е колата да е служебна, да е от голямата промоция на Порше, да е за жена, никой поне малко разбиращ от коли не си купува купе ~ 1300кг. с 1.4 85коня, това е го показва практиката.
Повечето 1.4 16кл са доста по-постни откъм оборудване, почти всяко е със стоманени джанти и климатик и без борд., това, че има изключения е така. Още не съм видял Мк4 с 1.4 с кожено рекаро, с навигация, сензор за дъжд, 17ки джанти, люк, ксеноно и т.н.
Аз лично имах голф 4 1.8Т (средата на 2001ва година) който ми излезе +12хил. лв. това правили ме глупак, че вместо него съм можел да си взема два броя 1.4 16клапана

1998ма или 1999та година.
Излишно е да се спори за всеки човек си има кола, повечето които са си купили 1.4 не могат или не искат да отделят още 4-5хил.лв. за читаво 1.9ТДИ или 1.8Т с по-нова година факт
Като човек иска да му е икономично и колата да има приятно динамика за тази цел има 1.9ТДИ 90/110коня.
Карал съм много пъти 1.4 16клапана на различни купета и в кола по-голяма от Голф е пълен леш като динамика

разхода при градско каране почти като на 1.8Т

, а то на 2000об/мин има няколко пъти повече Нм и само му даваш газ без да връщаш предавки и т.н. за да се престроиш или да хванеш зеления сфетофар.
Мотора е доста проблемен дори в купе на Ибиза, нагледал съм се на доста отворени такива мотори за ремонт, на служебни и клиентски коли, а почти не съм виждал отворено 1.8 или 1.8Т
Бързата кола може да се кара и леко

въпреки, че стандартни 1.6, 2.0, 1.8Т и 1.8 са си съвсем нормални коли и определението бърза не им приляга може би трябва да се изпозлва пъргава или прятна за каране.