Заяла задна врата на Г4
- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
Заяла задна врата на Г4
става въпрос за голф 4 неще да се отвори багажника по никакъв начин нито сключа нито с дистанционно поразглобих я отвътре за да стигна до петлето или езика както искаите го наричаите за да го освободя ама нестава как ли него натисках ама неще да освободи ако някои може поне да каже или още по добре да прати снимка на неговия с отворен багажник да се види петлето и поне на коя страна се завърта като се заключи.И друго къде се намира стъпковото моторче 1.6 АКЛ 1999г 74 кв. мерси предварително ще съм много благодарен ако помогнете 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: колеги помагайте или даваите съвети
Промени си заглавието на темата, така че да подсказва проблема и автомобила! Иначе рискуваш заключване на темата!
Утре някой с твоя проблем как ще намери темата ти по твоето заглавие ?!
Утре някой с твоя проблем как ще намери темата ти по твоето заглавие ?!
- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заяла задна врата на Г4
извинвам се за грешката вземам си поука за следващият път
- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
nasko_ruse ето снимка .Повече информация при братушките
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... =99310&hl=
Споменават че механизма ръждясва ,така че преди да буташ лостчето напръскаи с WD-40 .

Споменават че механизма ръждясва ,така че преди да буташ лостчето напръскаи с WD-40 .
Това бялото в лявата част на снимката е моторчето, то избутва стоманената пръчка и от там се задейства механизма. И аз имах такъв проблем преди време (задната ключалка не ми бачка и разчитам само на централното) и се оказа, че кабелите в меката връзка между купето и капака са се скъсали. Като го разглобих стигнах до извода, че дори и да бачка ключалката при завъртане на ключа се натиска едно микроключе, което подава сигнал на централното и то отваря капака.
Провери ги тия кабели, може да ти е там проблема.
И пробвай да си редактираш първото мнение, както вече ти казаха колеги, че да си преименуваш темата. За малко да не я отворя.
Провери ги тия кабели, може да ти е там проблема.
И пробвай да си редактираш първото мнение, както вече ти казаха колеги, че да си преименуваш темата. За малко да не я отворя.
Не можете да познаете...сутринта да си отворя капака иии...греда, не иска. Що я четох тая тема
Оказа се, че беше запекло нещо та го отварях на ново. Яко спрей и се оправи. Направих и малко снимки.
Ако ви се наложи да махате кората, има саво 2 видии в дръжките. Всичко останало са щипки и дърпайте без да се притеснявата - е все пак не прекалявайте де.

Оказа се, че беше запекло нещо та го отварях на ново. Яко спрей и се оправи. Направих и малко снимки.
Ако ви се наложи да махате кората, има саво 2 видии в дръжките. Всичко останало са щипки и дърпайте без да се притеснявата - е все пак не прекалявайте де.
Последна промяна от VTP на Сря 09 сеп 2009 12:33, променено общо 1 път.
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
така....относно багажника....не искам да ви плаша, ама щом веднъж е "заяло", скоро пак ще има включване и ще спре тотално...имах го този проблем на бора комби, то не беше сваляне, чистене, нагласяне и накрая нова машинка за скромните 70лв, която за съжаление изкара само някакви си 2000км ( не знам колко отваряния на багажника ), след което и тя си отиде.....последва "направи си сам" с машинка за централно от друга кола и вече никакви проблеми....ако някой има подобен проблем да пише, ще обясня кое и как се преправя за без пари 

- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на отзовали те се утре ще се пробвам пак вече съм по корназ като видях някоя друга снимка пък дано да стане мене ме притеснява махането на кората пък после вече по лесно поне така се надявам
- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
колеги оправих проблема най накрая както казах най трудно ми беше махането на кората за колеги които се сблъскат със същият проблем моите съвети са първо да започнете да надигате кората от към чистачката там най лесно тръгва и не се опитваите да махате кората изцяло докато е затворен багажника просто си промушете ръката и бутнете лостчето колкото да отворите багажника после е лесно.Има едни зъбчета които държат кората и няма как да отвориш на затворен багажник.Цялата работа е заяло петле което е останало в заключено положение само хубаво смазвате и сте готови качвам снимков материал.МЕрси на всички оказали съдеиствие 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”