Неприятните изцепки на Рожен

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Re: Неприятните изцепки на Рожен

Мнениеот Vextor » Сря 09 сеп 2009 23:17

Weezy написа:
groznika написа:
golfer написа:
groznika написа:Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си :)

от к'во да ме/ни е срам?
от това, че се опитваме да обясниме елементарни морални ценности на световно неизвестни софийски тинейджъри с провинциален произход?
то ако беше ... да му го набиеш ама то акъл!
знаеш, че на тема клуб съм много докачлив и мисля, че втората част от мнението ти е изцяло провакативна.

Ама разбира се, че е провокативна бре Бобка. Точно това е целата :)
Големия клуб, голямата раУта, големите каламбаци! НИЕ това! НИЕ онова! НИЕ! КЛУБА!
Айде действайте! Това е на ВАШЕ мероприятие! Айде да ви видим голямата работа или пак само с приказки ще се измием...
Все едно да те поканя на купон на вилата, да дойдеш да ми подпалиш бараката и вместо да ти бия шута веднъж за винаги да взема братски да те смъмря.
Проблема е, че сте голямата работа само тука във форумчето. Помня когато Пиронски скача срещу сърфиращите рейсъри на месечни на Бояна и всички стояха и гледаха. Помня и "големите" приказки после в темата. Ще ги бием, ще ги гоним, няма да ги допускаме, това, онова... и кво? КВООООО?
НИЩОООООООООООООООООО :да:
Евалаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Чета ви темите за съборите. Полиция щяло да има, СОТ, наказателни бригади... никви рейсъри, никви тъпотии... Чушки ли? Дръжки от чушки!

Сега знаеш ли как виждам аз нещата като един страничен наблюдател (защото вече съм само такъв)?
Като клуб да идете и да платите щетите. Да поемете отговорност. Да се извините! И да се постараете тези неща НАИСТИНА повече да не се случват!
Е тва е клубно поведение! Да носи тениска, шапка и стикер и сестра ми може.

И да! Провокация е! Чиста провокация аджеба се отворите на някои елементарни нещата защото, ако оная барака беше моя щях да ви съдя като стой та гледай и за Роженски събори нямаше да чуете повече :)

ПП
Нищо лично и персонално тебе Боби. Просто поредното ми "спамерско" мнение както би казал колегата Груп :Mr Green Fun

То че си имаше полиция и СОТ - имаше, ама дали щото им стана тъпо или заради нещо друго, доколкото помня още следобяд си събраха чуковете :talk: Поправете ме ако греша :да:
Не грешиш пи4ага... Ама като са си били 4уковете следобяда дай да си направим писта на тревата ? :drunk Или пък до нас имаше 3-4 бора на куп дале4е от гората -ебати огъня братле щяха на марс да ми завидят mhihi :screwy :Mr Green Fun
Да ама не .. предполага се 4е сме хора , аз ли4но си бях добре и със ,и без сотаджий и КАТ

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 09 сеп 2009 23:18

ISRalien написа:Той чичи за всичко обвинява клуба. И за глада в Сомалия..

Това не е вярно. Клуба има достатъчно добри инициативи достойни за похвала (в момента не се сещам за такива и моля да ме извините).
За глада в Сомалия обвинявам персонално тебе ;)

Това, че акцентирам върху конкретни изцепки да не те притеснява. Просто в случая е адски путкенско да оставите Смолянската бригада и прекия организатор да сърба общата попара. Като КЛУБ е редно да се постъпи както писах по-горе.

Но нека видим... :bishop

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 09 сеп 2009 23:35

какво да кажа "кучето си лае кервана си върви"
"от единя крачол в другия"
па на всичкото отгоре има и Воотрони (защитници на вселената)
еваля ви бичим... :bowdown
толко приказки и само се повтаря ша дадем пари :applause:

няма да се приключи тая тема докато продължавате да се правите на тарикатчета и продължавате да се отватяте

това ми е последно писане в тая тема - резултат няма да има

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Сря 09 сеп 2009 23:47

Мамо той ми взе играчката... тате той ме удари с бухалка... лельо вуйчо си бий чикий пред ТВ... И да го обсъждате няма да промените станалото. Влизате в Практикер има готови въглища носите си от вас малко вестник и сте готови какво ми се обяснявате аз чупих от там ама не от там дето те чупиха. Ебати и големите хора. Никой не е отишъл подготвен и затова са станали така нещата. Научете се да ходите по излети и на палатки и това е. За селенията е друго решението организаторите бой и да се гонят като се видят!!!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 09 сеп 2009 23:52

Блах, Клубът, казват някои. Организирал? Провел? И да плаща? За кое по-точно? За действията на група хора, които нямат с него нищо общо? И как по-точно изглежда съденето, че ми стана много интересно от професионална гледна точка? Може правен съвет на собственика на бараката нещо ...
Тук говорим за дадена постъпка, за определен вид поведение. Кой щял да плати? Какво щял да направи клуба? Ми ще отидем да им издърпаме ушите ... Клубът не е правораздавателен орган, а организация с нестопанска цел ... Пък и изказванията "добре, че не дойдох, щото аз си знаех, че ..."
Абе изобщо всеки ползва темата да си каже тирадата, къде какво го боли или сърби. Разбрахме, че някои хора са странични наблюдатели (то може ли да ни убегне след 10 повторение). Разбрахме, че са останали малко свестни хора (от край време си знам, че съм недорасъл боклук с примитивно мислене). Въпросът е останалите хора, които правят нещо, колкото и малко да е то, да е в полза, а не против цялата идея. Очевидно деструктивните действия са най-големия приоритет и качество (затова качествените хора ги няма, нали това беше една от редовните фрази), да създават и развиват малко хора могат.
Ако някой може, желае и има време да свърши или напише нещо полезно, нека го направи. В противен случай нека поне остави другите да се опитват, колкото и некачествени хора да са останали в този форум/клуб.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 10 сеп 2009 0:08

Тебе пък кой те натиска та звъниш?
Истината е, че си от малкото хора с разум в главата тук и никога не бих си позволил да плюя теб персонално както и Боби и Ваското и тн.
Това, че сам се навиваш спрямо мен не го разбирам, но щом ти доставя удоволствие... :kissy:

Това, че съм страничен наблюдател... ми за сефте го споменавам. Вече слабо ме вълнува почти всичко което правите. По тази причина не искам да ходя по събори, срещи и тн. Поддържам си приятелството с хората които са ми скъпи и ми стига. Други хора като теб които не са ми близки пък ги уважавам и смятам, че винаги си струва да им стиснеш ръката дори за поздрав когато се видите (барем, че ме храните из шушумушута и тн.)

И така относно събора...
Допускам, че някой се е разписал в кметството или в полицията за да се проведе мероприятието. Тежко му на този човечец... А да се изпърдите и да откажете да поемете отговорност не е далеч от очакванията. Забравяш да споменеш и това, че провеждате събиране на частни терени без разрешение от собствениците ;)
Странното е, че можете да храните циганите по домовете с даренията си, а когато някой наистина го изяде с ваше пряко или косвено участие се събирате гащите и въз :)

Че клуба и форума не са правораздавателни органи съм напълно съгласен (нищо, че и ти някога прояви мерак да участваш в наказателната групичка) ;)
Не съм апелирал да се саморазправяте ;)

Само искам да допълня, че този случай е достатъчно показателен и определящ за всички бъдещи клубни мероприятия. Ако сега изтървете каиша... случката ще се повтори, потрети и такам :012:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 10 сеп 2009 0:30

Мен никой, просто когато се споменава клуба, се чувствам длъжен да отговоря. Това за звъненето ...
Относно теб ... къде видя навиване? За поведението в обществото и храненето незнам къде ... No comment.
Къде видя, че бягаме от отговорност? Кой е казал, че ако има нужда, няма да застанем изцяло зад Стефан и другите преки организатори на Роженския събор? И ако се наложи да съдействаме по всички възможни начини?
Ела първо в един дом за деца, тогава ще си приказваме по другата тема.
Относно наказателни отряди ... въдворяване на ред чрез убеждение може би, не чрез сила. На събора се наложи да приберем едни ключове, при това съвсем цивилизовано. И ще правим всичко възможно, за да се спират подобни постъпки, както и се случи, макар, че аз лично разбрах в последствие за случилото се с бараката.

Както и да е, темата отива в друга насока и май скоро ще приключи. Стана ясно (почти) кой палил, кой къртил. Не защитавам никой, но поне някои хора имаха лице да си признаят стореното. Има и хора, които могат да назоват всички участници. Ако имат желание, нека го сторят. Въпросът е в бъдеще, ако искате да присъствате на подобни събори и мероприятия, да обмислите добре начина си на поведение. Защото подобно поведение няма да се толерира.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Чет 10 сеп 2009 1:41

Такааа, изчетох мненията на всички, от-до..

За начало ще кажа на всички следното - "Аз присъствах лично на действията по откъртването на дъски ОТ предната част на къщата.Свидетел Vextor-a. Двамата с него направихме забележка(абсолютно нормална, без майка,татко и разни органи) на момчетата. Уж спряха. След 10 мин отново се чуха скърцания на пирони от дъски. Тогава вече адреналина,алкохола и нервите,дойдоха малко повече,което от своя страна беше сполучлив ход за прекратяването на "великия огън".

По темата за разкайването и признаването - ОК,някои от вас си признаха, ще събирате пари,някак си ще поправите стореното, но не е в това въпроса и се надявам искрено да осъзнаете,че проблема идва от начина на мислене. И след като вече сте сгрешили нямате право на повторни грешки. Предполагам сте наясно,че няма да бъдете запомнени, като хората събрали пари и поправили, а като хората разрушили...Трябва отвътре да осъзнавате,че сте направили нещо лошо и да имате желание да го направите, а не защото така трябва.

Аз не отидох да ви правя забележка,за да ви съдя или определям кой какъв, а просто с единствената мисъл това нещо да престане,защото беше ужасна гавра с труда на някой.

Към Deadman - ако помниш преди време,помогнахме на твой закъсал приятел до Стара Загора,много тъпо ми стана,че си замесен и че точно ти беше човека,който изказа,за съжаление, доста глупави мнения от рода на "моята кола има каско"

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 10 сеп 2009 7:35

batmilko написа:Мале, добре, че не дойдох.
Спестил съм пари и нерви :shock :shock :shock

Позволявам си и аз да наспамя темата без да съм бил на Рожен, но като човек присъствал на редица подбни сбирки и събори на клуба от 5 г. насам.
Мнението на Милко е абсолютно точен отговор на въпроса защо не дойдох. По време на събора, присътах на сватбата на наш мнооуважаван съфорумец, но след като прочетох тази тема, съм 100 кратко доволен че не ойдох. Яд ме е че само за тоа,че не се видях с хора като Голфъра, Добрин, Васко и още една купчина приятели от години.
:012:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 10 сеп 2009 7:42

Бате,мнението ти в случая е излишно!
Малко по-нагоре,Добрин е разяснил,кой, какво, как и защо не е идвал!

Начетох се на подобни коментари в тази и другата тема :wink:

Писаното от чичката е показателно за подобни изказвания!

Темата е сериозна,поради факта,че това се случва отново!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 10 сеп 2009 7:45

Който се мисли за виновен да събира парички и лично да се дотътри отново до Рожен за да поправи стореното ! А който не се чувства виновен да си стой в черупката и да не се показва повече на вън ! Това е решението на проблема. Всичко друго е ала-бала, трупане на мнения и СПАМ !

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 10 сеп 2009 7:46

Ей кой писал писал време е за даване на парите,аре сега всеки който е чепил клечки от къшурката и е проявил вандализъм да вземе да остай по 100лв.(парите или да се превеждат по сметката на клуба или да се дават на някой от хората занимаващи се с пари-Добри,Васко,Боби,че даже и в гаража на В1)-вие май сте 3 ,който си признахте и сигурно са още 3-4 ма да се съберат парите и да се пратят на човека лично и да му се поднесът извинения от клуба,а на виновните да им се наложи забрана да посещават подобни мероприятия поне 10г.както е във английския футбол :idea:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 10 сеп 2009 8:15

така...
там видях към 15-тина човека покрай "хубавия" лагерен огън:
Изображение

Всеки един има пряка или косвена вина! Или си признайте всички и не оставяйте само Сашко и Райчо да поемат щетите или ще дам снимков матерял в тази тема с всеки един от присъстващите барабар с 2-вете имена...
помислете и предценете сами как ще е по-добре за вас!

П.П. за сега не съм казал нито едно име с цел да си признаете въпреки 18-те лични съобщения с "кои бяха?"

АКО НЕ СТЕ ПРИЗНАЛИ САМИ ДО УТРЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАЧВАМ СНИМКИТЕ!

Последна промяна от Bobi_S13 на Чет 10 сеп 2009 8:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 10 сеп 2009 8:26

Дай бре Боби :!:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 10 сеп 2009 8:35

луди ли сте бе ....събора беше феноменално як ....... имаше изцепка големичка вечерта за която разбраха едва десетина човека .... тука придоби гласност и "аз за това не дойдох" хаха числата от тотото какви ще са следващата седмица :) ...като цяло събора си беше офф дъ скейл.... готини хора ...качествени автомобили ...абе точно събор:) .... боби с13 и да качваш снимки положението ще е "всички къртихме ама не съм аз" ;)

Върни се в “Организационен”