Не грешиш пи4ага... Ама като са си били 4уковете следобяда дай да си направим писта на тревата ?Weezy написа:groznika написа:golfer написа:groznika написа:Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си
от к'во да ме/ни е срам?
от това, че се опитваме да обясниме елементарни морални ценности на световно неизвестни софийски тинейджъри с провинциален произход?
то ако беше ... да му го набиеш ама то акъл!
знаеш, че на тема клуб съм много докачлив и мисля, че втората част от мнението ти е изцяло провакативна.
Ама разбира се, че е провокативна бре Бобка. Точно това е целата
Големия клуб, голямата раУта, големите каламбаци! НИЕ това! НИЕ онова! НИЕ! КЛУБА!
Айде действайте! Това е на ВАШЕ мероприятие! Айде да ви видим голямата работа или пак само с приказки ще се измием...
Все едно да те поканя на купон на вилата, да дойдеш да ми подпалиш бараката и вместо да ти бия шута веднъж за винаги да взема братски да те смъмря.
Проблема е, че сте голямата работа само тука във форумчето. Помня когато Пиронски скача срещу сърфиращите рейсъри на месечни на Бояна и всички стояха и гледаха. Помня и "големите" приказки после в темата. Ще ги бием, ще ги гоним, няма да ги допускаме, това, онова... и кво? КВООООО?
НИЩОООООООООООООООООО![]()
Евалаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Чета ви темите за съборите. Полиция щяло да има, СОТ, наказателни бригади... никви рейсъри, никви тъпотии... Чушки ли? Дръжки от чушки!
Сега знаеш ли как виждам аз нещата като един страничен наблюдател (защото вече съм само такъв)?
Като клуб да идете и да платите щетите. Да поемете отговорност. Да се извините! И да се постараете тези неща НАИСТИНА повече да не се случват!
Е тва е клубно поведение! Да носи тениска, шапка и стикер и сестра ми може.
И да! Провокация е! Чиста провокация аджеба се отворите на някои елементарни нещата защото, ако оная барака беше моя щях да ви съдя като стой та гледай и за Роженски събори нямаше да чуете повече
ПП
Нищо лично и персонално тебе Боби. Просто поредното ми "спамерско" мнение както би казал колегата Груп
То че си имаше полиция и СОТ - имаше, ама дали щото им стана тъпо или заради нещо друго, доколкото помня още следобяд си събраха чуковетеПоправете ме ако греша

Да ама не .. предполага се 4е сме хора , аз ли4но си бях добре и със ,и без сотаджий и КАТ