Едно такава случка не може и не е помрачила невероятното преживяване, наречено Роженски VW събор.
groznika написа:...
batmilko написа:Мале, добре, че не дойдох.
Спестил съм пари и нерви![]()
![]()
Tyan написа:луди ли сте бе ....събора беше феноменално як ....... имаше изцепка големичка вечерта за която разбраха едва десетина човека .... тука придоби гласност и "аз за това не дойдох" хаха числата от тотото какви ще са следващата седмица...като цяло събора си беше офф дъ скейл.... готини хора ...качествени автомобили ...абе точно събор:) .... боби с13 и да качваш снимки положението ще е "всички къртихме ама не съм аз"
това много нямаше място тукаStefan написа: Искам да кажа две думи за колегата Vextor- той на първият събор също направи няколко глупости и се опита да ми образува изречения срещу мойте предупреждения, но сега гледам че се е връзумил и се държа много на ниво за което го поздравявам![]()
Vextor
Dead man написа:Vextor
Колега,говоря за себе си :
Аз съм счупил ( ако може така да се нарече ) част от стара изгнила врата,която беше зад къщата.Също така и няколко полузаковани изгнили летни от предната част на къщата.
Но не съм събарял,къртил или какво там ме изкарвате от самата къща !![]()
И бях сам-нито някой ме видя,нито някой започна да чупи като ме видя.
Къщата можеше да си мине и без тия стари изгнили летви-не си личеше,пък и не бяха от контрукцията на самата къща....
Стига с тези обиди,сравнения и епитети.
Вече ме е яд на себе си че си признах,АМА НИКОЙ НЕ ПРОЧЕТЕ КАКВО ТОЧНО СИ ПРИЗНАВАМ.ТАМ Е ТЪНКАТА РАЗЛИКА.
А и къщата си беше със счупени прозорци от миналата година-не сме били ние или някой от нас.
Писна ми от моралисти или светци в тоя форум.....
Къде бяхте половината на от вас на акцията във Варна примерно ???
Аман от докавазващи се на някой нагаждачи и дупелизци.........![]()
Колко до това дали ще дам пари-ще дам и съм навит да отида и да поправя къщата,въпреки че не съм я разрушил аз....
Съгласен съм да поема и да си изработя вината на тези колеги кото чупиха и сега си траят !!!
ЩЕ СИ ПОНЕСА ПОСЛЕДСТВИЯТА И ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧА !!!
Но се спрете с тези закани за бой,възмездие,поучаване и тн.
КАКВО И ДА СТАНЕ,КАКВИТО ДА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА МЕН,ПАК ЩЕ СЕ ВКЛЮЧВАМ ВИНАГИ КОГАТО ИМА БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ИЛИ ЗОВ ЗА ПОМОЩ ОТ НЯКОЙ КОЛЕГА !!!
Случката не променя нищо за мен-нито в отношението ми към някой колега във форума,нито като цяло за форума.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта