Неприятните изцепки на Рожен

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Неприятните изцепки на Рожен

Мнениеот dobrin » Чет 10 сеп 2009 8:42

Прав си, Страхиле, съборът беше ултра. За първи път заря, за първи път демонстрации с багер (евала Мони), за първи път друснахме едно хоро (поне аз не знам дали преди е имало) и за първи път ми се струва толкова много VW-ни. Невероятни хора, течност за чистачки :drunk и атмосферата на Роженските поляни.
Едно такава случка не може и не е помрачила невероятното преживяване, наречено Роженски VW събор.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 10 сеп 2009 9:43

Аз не бях там защото имахме мач, който трябваше да спечелим. И все пак мисля, че това, което някои са направили е УЖАСНО. Не знам векстора как изобщо се е стърпял да не плясне някои друг шамар (профилактично).
Аз мисля, че е редно публично да се обявят сторилите това ужасно нещо!
ПУБЛИЧНО! Това е! За да може като го видя по улицата закъсал ДА НЕ СПИРАМ и да му помагам. Да може като напише нещо, че не е редно ДА МУ СЕ ИЗСМЕЯ!
Всичко мисля, че е ясно. Събирате се ВСИЧКИТЕ и оправяте това, което сте рушили!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 10 сеп 2009 10:54

groznika написа:...

чичи, това, че бичиш контра на всичко що е свързано с клуба не мога да го разбера?
това, че не ти харесват дарителските инициативи и не ги оценяваш като положителни си е твое лично мнение.
на рожен имаше минимум 150 коли и минимум 300 човека.
това, че някакъв минимален процент от тях са направили нещо нередно значи ли, че трябва всичко да се слага под общ знаменател?
ама като гледам това е най-лесно и ти е удобно.
не съм правораздавателен орган за да въдворявам ред.
както каза Добрин като цивилизовани хора използвахме метода на убеждението.
лично аз и bobi_s13 върнахме един колега да не качва колата от горната страна на пътя.
после убедихме друг да я свали от там.
но нито аз и който и да било друг да е пъдар и е длъжен да ходи по задника на инфантили.
а да се разправяш с простак е опасно. слизаш на неговото ниво а там е негова територия и ставаш безсилен. :wink:

за мен този Роженски събор беше 5-ти подред.
изкарах си мега приятно.
видях се със много стари познайници, запознах се с много нови и готини хора.
радост за окото бяха и многото хубави коли.
пак ще отида :drunk :drunk :drunk

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 10 сеп 2009 11:19

каквото и да кажем,вече е късно,не оправдавам виновните,но нека да им дадем още един шанс,всеки допуска грешки,за съжаление не мога да помогна с финанси,но мога да помогна с труда си,аз предлагам ако трябва да се организира освен събирането на средства и ако се наложи,който може да дойде там и да запретнем ръкави и да оправим кашата,може да се помисли за такова мероприятие.нали за това е,,съдинението прави силата,,нека да бъдем едини колеги :talk:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 10 сеп 2009 11:47

batmilko написа:Мале, добре, че не дойдох.
Спестил съм пари и нерви :shock :shock :shock

Извинете,но не съм написал - ЗАТОВА не дойдох, а ДОБРЕ, че не дойдох.
Защото на тия хора нямаше да направя само забележка, а със сигурност щях да набия поне един. Колкото и да съм пацифист. Точно за това се радвам, че съм си го спестил.

Младост тийм ли сте, младост тийн ли сте - дано не сте бъдещето на тоя клуб... всъщност - ВИЕ НЯМА ДА СТЕ БЪДЕЩЕТО НА КЛУБА!!!

Относно отговорността на клуба - до някъде Грозника е прав, но само като хипотеза, защото съм сигурен, че както каза Добри - ако се наложи Клубът ще застане зад Стефчо и ще го защити за каквото и да било.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 10 сеп 2009 12:16

:shock :shock :shock :shock Наистина не вярвах,че тема с подобна тематика и разискване ще се дискутира тук!!! Направо чета и не вярвам на ушите си...Как е възможо такива меко казано грозни изцепки лишени от какъвто и да е здрав разсъдък.Аз лично се срамувам,ако и да не съм от организаторите и от другите хора които са направили всичко възможно да ви направят удобство да се съберете да се запознаете/опознаете,да седнете да хапнете да пийнете,да побъбрите за колите си и тн...Като гледам от снимките е имало доста забавления,малко ли са ви били та сте си създавали родеота с веранди и прочие??? Найстина непроумявам как тези работи могат да се извършат от хора ,които се пишат за много добри :не: .Е толкова ли нямаше дървета за 1 огън,та трябваше да се стига до там...Направо съм изумен,а и сега вместо да си търсите вината взаймно вземете направете нещо за възтановяването на сградата,щото е срамота :idea: .В случая клуба няма никаква вина според мен,не е длъжен да понася наказание заради някакви пишлемета.

Стефчо,евала за думите :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Последна промяна от stoqn_g60 на Чет 10 сеп 2009 12:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 10 сеп 2009 12:19

Така, нека кажа и аз сега мойте виждания - Най напред за събора - Тази година се получи най-добре с най-много хора и най-малко изцепки. Дано занапред съборите протичат по този начин :D

Моята задача е определям като - да организирам събора що годе и да следя той да протече в рамките на нормалното. Бяха наети охранители от АЛФА СОТ да контролират нещата на входа и на главния път. Към groznika и останалите - полиция няма как да се осигури поради ред причини, които няма пак да ги обяснявам. Полицайте просто минаха, за да видят как протича мероприятието и си заминаха за да не ни пречат и притесняват. Смяната на СОТ-аджийте свърши към 19.30 и аз им казах, че може и да си тръгват. Аз също се прибрах към 19ч. защото се чувствах изморен от изминалия ден.

За къщичката - не съм разбрал нищо до момента в който stoqn_gti ми се обади по телефона някъде към 23.30 но вече бях заспал. Ако бях там, бъдете сигурни че щяха да спрат да къртят. Тук искам да благодаря на Deadmen и останалите момчета, че ми се отблагодариха по този начин, за това което направих за тях предната вечер. Момчета бъдете сигурни, че повече няма да имам обща приказка с вас. Само ще ви кажа, че простотията ходи по хората а не по дърветата и това, че сте гледали как други къртят и не сте им направили забележка а сте къртили заедно с тях и сте събирали след тях го доказва повторно. Ако не се бях прибрал и ви бях видял, че с Джетата да опъвате верандата или каквото там е било, със сигурност Джетата щеше да бъде дръпната с жълтия трактор от горната страна на пътя чак долу в ливадите. Срам ме е от вас и дано повече не ви видя на този събор :arrow:

Доколкото можах да направя така, че да протече нормално събора го направих :arrow:

За момчето с БМВ-то - когато е дрифтил из ливадите мен ме е нямало вече там и няма как да взема отношение. Този с АТВ-то от сутринта, който също направи няколко кръгчета между хората си получи приказките, които заслужава. Все пак е просто момче, умствено ограничето, който цял ден работи сред дърветата и няма как да не стане като тях.

Искам да кажа две думи за колегата Vextor- той на първият събор също направи няколко глупости и се опита да ми образува изречения срещу мойте предупреждения, но сега гледам че се е връзумил и се държа много на ниво за което го поздравявам :beer Също така искам и да благодаря на момчетата от Смолян, които присъстваха за тяхното добро поведение на събора. Значи можело на този събор да се яде и пие без излишно напрежение :beer

Всеки от нас мисля, че е длъжен на подобно мероприятие да следи малко или много за реда и ако види нещо нередно да направи така, че да го предотврати а не после да пише по форума еди какво си стана и никой нищо не направи :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 10 сеп 2009 16:08

Tyan написа:луди ли сте бе ....събора беше феноменално як ....... имаше изцепка големичка вечерта за която разбраха едва десетина човека .... тука придоби гласност и "аз за това не дойдох" хаха числата от тотото какви ще са следващата седмица :) ...като цяло събора си беше офф дъ скейл.... готини хора ...качествени автомобили ...абе точно събор:) .... боби с13 и да качваш снимки положението ще е "всички къртихме ама не съм аз" ;)

Едно от най-точните мнения в темата, евала!
Най-ми е тъпо, че хора, които не са били там критикуват и описват ситуацията все едно са били в съседната палатка...
За 86-ти път ще помоля да се заключи темата!
Събора беше перфектен! По едно време разбрах, че ония са чупили, но така и не разбрах какво всъщност.. Чак сутринта видях. Като цяло положителните емоции са били многократно повече от отрицателните!

Както казах - ако се организира групичка ще дойда да помогна.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 10 сеп 2009 16:13

love.vwcluborg
love.vwclub

Без думи! :vacation

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Чет 10 сеп 2009 18:25

Stefan написа: Искам да кажа две думи за колегата Vextor- той на първият събор също направи няколко глупости и се опита да ми образува изречения срещу мойте предупреждения, но сега гледам че се е връзумил и се държа много на ниво за което го поздравявам :beer
това много нямаше място тука mhihi ама моите изцепки бяха малко гас и 1 въртене на гуми на влизане което до някъде си е допустимо :twisted: ама шило в торба не стои..

Интересно ми е тебе ли4но да те питам - има ли проблеми от страна на 4овека с къщи4ката или още няма гласност по въпроса ?

АЗ съм на мнение 4е трябва да се ка4ат горе и да си оправят къщи4ката ,никакви пари..... Парите не са решение , аз догодина ще реша 4е имам 200 лева излишни примерно ,ще строша къщата пак и ще кажа "Стефане ето ти тия 200 лева да покриеш щетите "... ДА АМА НЕ... Тфа да не е таверна да си трощим срещу пари .. Малко труд ще им дойде добре на лапетата :012: death

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Чет 10 сеп 2009 19:02

аз както споменах по-напред в темата бях с въпросната групичка макар и не през цялото време.
ДА видях че огънят е запален с дъски от къщичката и не казах на когото трябва за да може да се вземат по навременни мерки.
ДА качих си колата в частния (макар и да не знаех че е частен) имот.
колко пъти трябва да пвторим че СЪЖАЛЯВАМЕ за да спрете да ни критикувате и обиждате.на всеки събор е имало изцепки,но след никой не е имало подобна тема защото иначе след всяка месечна среща трябва да има тема,в която да се споменават хората които се правят на рейсъри.
ще съберем пари и ако трябва ще отидем един ден и ще поравим терасата на човека.
но се замислете че това не е нито първата нито последната изцепка на събор или среща.
останете със здраве и се надявам както каза DEAD MEN след време да можем да изпием по една бира и да се погледнем в очите. :beer

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 10 сеп 2009 19:24

Vextor

Колега,говоря за себе си :
Аз съм счупил ( ако може така да се нарече ) част от стара изгнила врата,която беше зад къщата.Също така и няколко полузаковани изгнили летни от предната част на къщата.
Но не съм събарял,къртил или какво там ме изкарвате от самата къща ! :deal
И бях сам-нито някой ме видя,нито някой започна да чупи като ме видя.
Къщата можеше да си мине и без тия стари изгнили летви-не си личеше,пък и не бяха от контрукцията на самата къща....
Стига с тези обиди,сравнения и епитети.
Вече ме е яд на себе си че си признах,АМА НИКОЙ НЕ ПРОЧЕТЕ КАКВО ТОЧНО СИ ПРИЗНАВАМ.ТАМ Е ТЪНКАТА РАЗЛИКА.
А и къщата си беше със счупени прозорци от миналата година-не сме били ние или някой от нас.
Писна ми от моралисти или светци в тоя форум.....
Къде бяхте половината на от вас на акцията във Варна примерно ???
Аман от докавазващи се на някой нагаждачи и дупелизци......... death
Колко до това дали ще дам пари-ще дам и съм навит да отида и да поправя къщата,въпреки че не съм я разрушил аз....
Съгласен съм да поема и да си изработя вината на тези колеги кото чупиха и сега си траят !!!
ЩЕ СИ ПОНЕСА ПОСЛЕДСТВИЯТА И ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧА !!!
Но се спрете с тези закани за бой,възмездие,поучаване и тн.
КАКВО И ДА СТАНЕ,КАКВИТО ДА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА МЕН,ПАК ЩЕ СЕ ВКЛЮЧВАМ ВИНАГИ КОГАТО ИМА БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ИЛИ ЗОВ ЗА ПОМОЩ ОТ НЯКОЙ КОЛЕГА !!!
Случката не променя нищо за мен-нито в отношението ми към някой колега във форума,нито като цяло за форума.

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Чет 10 сеп 2009 19:34

Dead man написа:
Vextor

Колега,говоря за себе си :
Аз съм счупил ( ако може така да се нарече ) част от стара изгнила врата,която беше зад къщата.Също така и няколко полузаковани изгнили летни от предната част на къщата.
Но не съм събарял,къртил или какво там ме изкарвате от самата къща ! :deal
И бях сам-нито някой ме видя,нито някой започна да чупи като ме видя.
Къщата можеше да си мине и без тия стари изгнили летви-не си личеше,пък и не бяха от контрукцията на самата къща....
Стига с тези обиди,сравнения и епитети.
Вече ме е яд на себе си че си признах,АМА НИКОЙ НЕ ПРОЧЕТЕ КАКВО ТОЧНО СИ ПРИЗНАВАМ.ТАМ Е ТЪНКАТА РАЗЛИКА.
А и къщата си беше със счупени прозорци от миналата година-не сме били ние или някой от нас.
Писна ми от моралисти или светци в тоя форум.....
Къде бяхте половината на от вас на акцията във Варна примерно ???
Аман от докавазващи се на някой нагаждачи и дупелизци......... death
Колко до това дали ще дам пари-ще дам и съм навит да отида и да поправя къщата,въпреки че не съм я разрушил аз....
Съгласен съм да поема и да си изработя вината на тези колеги кото чупиха и сега си траят !!!
ЩЕ СИ ПОНЕСА ПОСЛЕДСТВИЯТА И ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧА !!!
Но се спрете с тези закани за бой,възмездие,поучаване и тн.
КАКВО И ДА СТАНЕ,КАКВИТО ДА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА МЕН,ПАК ЩЕ СЕ ВКЛЮЧВАМ ВИНАГИ КОГАТО ИМА БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ИЛИ ЗОВ ЗА ПОМОЩ ОТ НЯКОЙ КОЛЕГА !!!
Случката не променя нищо за мен-нито в отношението ми към някой колега във форума,нито като цяло за форума.

Аз някъде да казах ТИ СИ ВИНОВЕН ??? Вие бяхте поне 10-15 4овека горе , знам още 3-4 които още не са си казали и ако не кажат аз ще кажа дреме ми .. Наистина не е правилно да поемате вината само вие но това не оправдава нищо .. Кажете кои сте вси4ките горе които рутехте ,кажете какво ще направите и в какъв срок и темата се с4ита за катинар :talk: :deal

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Чет 10 сеп 2009 19:38

само забравих да добавя че имаше хора които не бяха в наща групичка,които аз лично видях как чупят вече сваления покрив след като мина цялата дандания.ако не ми вярвате питайте GOLF,защото той и приятелката му също ги видяха.

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Чет 10 сеп 2009 20:38

Интересна тема хаиде и аз да се включа за малко :oops: по повод едни мения тук :)

Хууу чупили рушили ала бала, извини ли се, нахранихте ги добре, ще си имат обеца на ухото за следващия път ! Ок ! Ама вие мноо смелчаци зад клавиатурите се появиха, тоя ако бил еди кво си щял шамари да раздава, оня щял да се прави на нинджа да раздава правосъдие лелелеее радвате ме направо за кви се имате и на какви се правите и с какво сте по - добри от тези дето са се поиздънили малко ?!?!?! Тоя бил оня бил лелелелеее егати пуберската тема! Еи хора сте от един клуб фенове на една марка веки прави грешки кво само се заканвате едни на други седнете мирно успокоите се малко утре пак ще се съберете някъде как ще се гледате тогава :? ТЦ тЦ Тц

ПС Темата със снимките ми харесва повече отивам да я разглеждам нея

Върни се в “Организационен”