при отключване на колата машинката на централното започва да бръмчи и бръмчи за около 30 секунди и спира а понякога се чува и шум от лявата врата и след това при заключване на колата (алармата има функция за вдигане на стъклата) стъклото се вдига 1-2 см и спира някой има ли идей за какво ще иде реч?
Най-често при Г3 заклучването става с вакуум-помпа. Съответно ако от някъде по веригата има процеп може да се получи нещо такова. Провери да нямаш от някъде пробив.
И най често проблемите са във вратата на шофьора. Във машона който свързва вратата и купето има един маркуч той е за централното Провери да не се е извадил Друг често срещан дефект е да се спука машинката и във този случай в една от двете посоки (отключване-заключване) има по-дълга работа на компресора.
някой може ли да ми каже как се сваля жабката на вратата? и каде другаде има болтове които държат кората към вратата знам че зад пластмасата на ел стъклата има 2
жабката с тонколоната няма смисъл да я сваляш остава да откачиш от щипките малко може да се оплашиш щото звука при разделянето на кората от вратата е малко страшен по принцип са само тези два болта има и едни при дръпката за огледало(ръчно настройващото се)
Ако си с ел огледала имаш само два винта в дръжката. Всичко останало е щипки. Подхващаш от долу и дърпаш. има три метални скобички, които държат кората от горе при уплътнението на стъклото. Разхлабват се с отвертка.
проблема се оказа от бялата машинка кадето е ключалката пукната е някаде от нея изпуска но неможах да я сваля днес поради липса на шестограм утре най вероятно ще я сваля и ще видя дали може да се залепи и имам един въпрос каде точно се намира комфорт модула за стъклата?
Комфорт модула е във електрониката на всяка машинка не е отделен блок/модул-за голф 3.Провери кабелите на маншона в шофьорската врата вероятно има някои пречупен и затова ги вдига 1-2см.
проблема с машинката е отстранен порверих ги кабелите не са пречупват но стъклото пак си се вдига на пресекулки някакви други идеи или или нов комфорд модул?