С Голф3 1.4 ABD съм , мисля че вече споменах де , но както и да е , та днес един познат ми смени аксиалния лагер + маслото в скоростната кутия и сега гледам , че въпросното тракане още си го има

, и между другото той свали днес скоростната кутия , откачи полуоските , акумулатора смъкна (незнам защо), стартера и той нещо му пречил и него нещо бута , за друго незнам . И въпроса ми е , защо при сменен аксиален лагер ( и маслото ) продължава да го има тракането ?!
Ааа и още един втори въпрос , значи поради семейни причини не можах да стоя през цялото време на ремонта и не можах да видя точно кое е бутал , но той ми каза , че е извадил и дисковете там на съединителя които са ( не съм много наясно ) , а аз като отидох после отново при него и не видях никакви извадени дискове , а той ми каза че ги е бил смъкнал и ги е гледал и им нямало нищо,пък мен нещо много ме съмнява , че е вадил дисковете (феродов , огледален , притискателен) и един приятел тази вечер ми каза ,че аксиалния лагер се вади без да се бутат тези дискове , кой прав - кой крив незнам , а впрочем иначе колата и гуми си върти , което ме навежда на мисълта , че дисковете са си добре и може би нямат нужда от смяна .
Не съм (много) компетентен по темата и затова ви разказах на дълго и на широко в какво точно се състоя този мой ремонт и вече чакам вашите мнения