Проблем с м-тел

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Tanq_M
Автомобил:
Двигател:

Проблем с м-тел

Мнениеот Tanq_M » Пон 14 сеп 2009 12:01

Здравейте, колеги. Пиша ви, защото имам проблем с м-тел. Доста често ми се налага да пътувам до Гърция по работа. Миналата седмица отново бях там за 4 дни. За да не набутвам близките и приятелите си, когато съм в Гърция се чуваме само със смс-и. Всично до сега е било перфектно. Последният път обаче преживях доста силен стрес, защото по незнайно какви причини, аз пишех смс-и на семейството ми, за да ги уведомя, че съм пристигнала, че съм добре, за да попитам как са и т.н., но не получавах никакъв отговор. След няколко часа неизвестност, притеснението ми, породено от липсата на отговор достигна връхна точка и се обадих, за да разбера как са. Оказа се, че както семейството ми, така и приятели са ми изпращали смс-и, които в крайна сметка аз така и не получих. Ще ходя да се разправям в м-тел, знам, че имам право на обезщетение и право да ги съдя. Пиша ви, за да ви попитам дали някой е имал подобен проблем и как според вас е най-правилно да подходя? Благодаря ви предварително!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Re: Проблем с м-тел

Мнениеот R@do » Пон 14 сеп 2009 12:06

Според менправно основание нямаш, тъй като никъде не е опоменато срок за получаване на СМС.
2. Вероятно причината е в гръцкия оператор.
3. Досега наистина не съм имал подобен проблем.

Потребителски аватар
Tanq_M
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tanq_M » Пон 14 сеп 2009 12:10

R@do написа:Според менправно основание нямаш, тъй като никъде не е опоменато срок за получаване на СМС.
2. Вероятно причината е в гръцкия оператор.
3. Досега наистина не съм имал подобен проблем.

Няма опоменат срок за получаване на смс, но все някога трябва да го получа, а до момента няма такива изгледи. Относно гръцкият оператор, не мисля, че проблемът е в него, защото смс-те, които аз съм изпратила до България, както и тези, които са ми изпратени от гръцки абонати са получени.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 14 сеп 2009 12:17

пусни жалба в КЗП
пусни жалба в Мтел
разговаряй с тях

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 14 сеп 2009 12:24

само едно уточнение...
цената на разговор в роуминг е 40 стотинки на минута в европейския съюз ако теб те набират...
този които те набира плаща само разговора все едно ти си в БГ
а ти плащаш роуминга ... и излиза доста по евтино отколкото смс..

ПП: бех се заровил за атв на лизинг и те на mhihi

Последна промяна от hooligans на Пон 14 сеп 2009 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пон 14 сеп 2009 12:29

hooligans написа:само едно уточнение...
цената на разговор в лизинг е 40 стотинки на минута в европейския съюз ако теб те набират...
този които те набира плаща само разговора все едно ти си в БГ
а ти плащаш лизинга ... и излиза доста по евтино отколкото смс..

роуминг или лизинг?

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 14 сеп 2009 12:45

Колега не си хаби нервите М-тел са супер измекяри.Аз също доста пътувам и съм им сърбал попарата.На влизане в Турция ми пращат смс че разговорите ми ще бъдат таксувани по 2.99 да ама не във фактурата са по 6.99лв.При питането ми защо е така ми отговориха че смс-ите се изпращали автоматично и не можели да знаят на каква тарифа съм аз.Ходи ги запсувай ама ефекта ще е нулев.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пон 14 сеп 2009 13:07

Имала съм същия проблем - с смс-и до Украйна. Понякога пристигат веднага, а понякога - не. Пак м-тел.Но никога не съм ходила да се разправям. Един път само - беше одавна - се обадих и ми казаха, че зависело от оператора там и ако в този момент човека е вързан към оператор, с който м-тел нямали договор, било сложно. Ей такива ми ти оправдания. Но не ми се е разправяло да ходя до някой офис и да видя как седят нещата.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 14 сеп 2009 13:14

Tanq_M написа:Последният път обаче преживях доста силен стрес, защото по незнайно какви причини, аз пишех смс-и на семейството ми, за да ги уведомя, че съм пристигнала, че съм добре, за да попитам как са и т.н., но не получавах никакъв отговор. След няколко часа неизвестност, притеснението ми, породено от липсата на отговор достигна връхна точка и се обадих,

и къде точно е проблема - не са ти изпратили потвърждение, че смс-ите са доставени, пък да не са...
проблеми при роуминга винаги е имало така или иначе
а пък ако искате да не преживявате стрес не се скръндзете да се обадите :shock :shock :shock
сега искаш да ги съдиш за притеснен стрес ли?????????

Потребителски аватар
Tanq_M
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tanq_M » Пон 14 сеп 2009 13:37

batmilko написа:
Tanq_M написа:Последният път обаче преживях доста силен стрес, защото по незнайно какви причини, аз пишех смс-и на семейството ми, за да ги уведомя, че съм пристигнала, че съм добре, за да попитам как са и т.н., но не получавах никакъв отговор. След няколко часа неизвестност, притеснението ми, породено от липсата на отговор достигна връхна точка и се обадих,

и къде точно е проблема - не са ти изпратили потвърждение, че смс-ите са доставени, пък да не са...
проблеми при роуминга винаги е имало така или иначе
а пък ако искате да не преживявате стрес не се скръндзете да се обадите :shock :shock :shock
сега искаш да ги съдиш за притеснен стрес ли?????????

Първо- не съм казала, че ще ги съдя, а че имам това право. Второ- ако го направя, основният ми мотив, ще бъде некачествено изпълнение, или по-точно би било да се каже неизпълнението на услуга, за която семейството ми си е заплатило. Като редовен клиент на М-Тел, съм съвсем в правото си да подам жалба и да търся обезщетение за неосъществената услуга.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 14 сеп 2009 13:43

Може да е всичко обаче в момента М-тел не мисля че имат вина, че СМС-те не са получени. Аз съм пращал Смс от България до Русия, и да кажа честно СМС-а беше получен чак след 2 седмици. И каква вина има М-тел, те предават СМС-а на другия оператор, сега че той не го е пратил до получателя там е друга работата. Не казвам че М-тел са цвете обаче тука не виждам какъв е проблема. Аз лично отдавна не ползвам СМС-и (така наречени цигански СМС) :lol:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 14 сеп 2009 13:55

такам,колеЖката да се обърне към гръцкия оператор като отива следаващият път по гръцко mhihi

Мисля,че с поста над мен е повече от ясно какво е станало :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”