Проблем с м-тел
- Tanq_M
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с м-тел
Здравейте, колеги. Пиша ви, защото имам проблем с м-тел. Доста често ми се налага да пътувам до Гърция по работа. Миналата седмица отново бях там за 4 дни. За да не набутвам близките и приятелите си, когато съм в Гърция се чуваме само със смс-и. Всично до сега е било перфектно. Последният път обаче преживях доста силен стрес, защото по незнайно какви причини, аз пишех смс-и на семейството ми, за да ги уведомя, че съм пристигнала, че съм добре, за да попитам как са и т.н., но не получавах никакъв отговор. След няколко часа неизвестност, притеснението ми, породено от липсата на отговор достигна връхна точка и се обадих, за да разбера как са. Оказа се, че както семейството ми, така и приятели са ми изпращали смс-и, които в крайна сметка аз така и не получих. Ще ходя да се разправям в м-тел, знам, че имам право на обезщетение и право да ги съдя. Пиша ви, за да ви попитам дали някой е имал подобен проблем и как според вас е най-правилно да подходя? Благодаря ви предварително!
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Re: Проблем с м-тел
Според менправно основание нямаш, тъй като никъде не е опоменато срок за получаване на СМС.
2. Вероятно причината е в гръцкия оператор.
3. Досега наистина не съм имал подобен проблем.
- Tanq_M
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Според менправно основание нямаш, тъй като никъде не е опоменато срок за получаване на СМС.
Няма опоменат срок за получаване на смс, но все някога трябва да го получа, а до момента няма такива изгледи. Относно гръцкият оператор, не мисля, че проблемът е в него, защото смс-те, които аз съм изпратила до България, както и тези, които са ми изпратени от гръцки абонати са получени.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
пусни жалба в КЗП
пусни жалба в Мтел
разговаряй с тях
пусни жалба в Мтел
разговаряй с тях
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
само едно уточнение...
цената на разговор в роуминг е 40 стотинки на минута в европейския съюз ако теб те набират...
този които те набира плаща само разговора все едно ти си в БГ
а ти плащаш роуминга ... и излиза доста по евтино отколкото смс..
ПП: бех се заровил за атв на лизинг и те на
цената на разговор в роуминг е 40 стотинки на минута в европейския съюз ако теб те набират...
а ти плащаш роуминга ... и излиза доста по евтино отколкото смс..
ПП: бех се заровил за атв на лизинг и те на

Последна промяна от hooligans на Пон 14 сеп 2009 12:35, променено общо 1 път.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:само едно уточнение...
цената на разговор в лизинг е 40 стотинки на минута в европейския съюз ако теб те набират...
а ти плащаш лизинга ... и излиза доста по евтино отколкото смс..
роуминг или лизинг?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не си хаби нервите М-тел са супер измекяри.Аз също доста пътувам и съм им сърбал попарата.На влизане в Турция ми пращат смс че разговорите ми ще бъдат таксувани по 2.99 да ама не във фактурата са по 6.99лв.При питането ми защо е така ми отговориха че смс-ите се изпращали автоматично и не можели да знаят на каква тарифа съм аз.Ходи ги запсувай ама ефекта ще е нулев.
Имала съм същия проблем - с смс-и до Украйна. Понякога пристигат веднага, а понякога - не. Пак м-тел.Но никога не съм ходила да се разправям. Един път само - беше одавна - се обадих и ми казаха, че зависело от оператора там и ако в този момент човека е вързан към оператор, с който м-тел нямали договор, било сложно. Ей такива ми ти оправдания. Но не ми се е разправяло да ходя до някой офис и да видя как седят нещата.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Tanq_M написа:Последният път обаче преживях доста силен стрес, защото по незнайно какви причини, аз пишех смс-и на семейството ми, за да ги уведомя, че съм пристигнала, че съм добре, за да попитам как са и т.н., но не получавах никакъв отговор. След няколко часа неизвестност, притеснението ми, породено от липсата на отговор достигна връхна точка и се обадих,
и къде точно е проблема - не са ти изпратили потвърждение, че смс-ите са доставени, пък да не са...
проблеми при роуминга винаги е имало така или иначе
а пък ако искате да не преживявате стрес не се скръндзете да се обадите

сега искаш да ги съдиш за притеснен стрес ли?????????
- Tanq_M
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:Tanq_M написа:Последният път обаче преживях доста силен стрес, защото по незнайно какви причини, аз пишех смс-и на семейството ми, за да ги уведомя, че съм пристигнала, че съм добре, за да попитам как са и т.н., но не получавах никакъв отговор. След няколко часа неизвестност, притеснението ми, породено от липсата на отговор достигна връхна точка и се обадих,
и къде точно е проблема - не са ти изпратили потвърждение, че смс-ите са доставени, пък да не са...
проблеми при роуминга винаги е имало така или иначе
а пък ако искате да не преживявате стрес не се скръндзете да се обадите![]()
![]()
![]()
сега искаш да ги съдиш за притеснен стрес ли?????????
Първо- не съм казала, че ще ги съдя, а че имам това право. Второ- ако го направя, основният ми мотив, ще бъде некачествено изпълнение, или по-точно би било да се каже неизпълнението на услуга, за която семейството ми си е заплатило. Като редовен клиент на М-Тел, съм съвсем в правото си да подам жалба и да търся обезщетение за неосъществената услуга.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Може да е всичко обаче в момента М-тел не мисля че имат вина, че СМС-те не са получени. Аз съм пращал Смс от България до Русия, и да кажа честно СМС-а беше получен чак след 2 седмици. И каква вина има М-тел, те предават СМС-а на другия оператор, сега че той не го е пратил до получателя там е друга работата. Не казвам че М-тел са цвете обаче тука не виждам какъв е проблема. Аз лично отдавна не ползвам СМС-и (така наречени цигански СМС) 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
такам,колеЖката да се обърне към гръцкия оператор като отива следаващият път по гръцко
Мисля,че с поста над мен е повече от ясно какво е станало

Мисля,че с поста над мен е повече от ясно какво е станало

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”