Значи решили сме със съпругата ми да си купим една малка градска кола и сме се спряли на избор между Фолкваген Поло или Пежо 206. Гледам обявите по интернет и реших да дойдем до София от там да я вземем защото има по-голям избор отколкото в другите градове. Дали ще вземем Фолксваген или Пежо ще решим на място защото така на картинка като я гледаш колата нищо не можеш да прецениш. Проблема ми е следния - нищо не разбирам от коли. Мога да я харесам на външен вид но дали колата става или не изобщо не мога да преценя.
Молбата ми е следната - ако изберем Фолксваген къде в София можем да го закараме (преди да го купим) да го прегледат основно и да ни кажат дали е здрав двигателя и ходовата част. Можете ли да ми дадете адреси и телефони на някакви сервизи в които можем да разчитаме че ще ни направят добра диагностика на колата. На частен сервиз ли да я водим или в официалния сервиз на Фолксваген. Изобщо дайте ми някакъв акъл кой и къде може да види колата преди да я купя дали става нещо от нея или не. Дори ще съм доволен ако можем да се уговорим с някой майстор да я види на място в автокъщата с мен и след това ако трябва да я караме някъде. Консултантските услуги естествено се заплащат

Благодаря предварително.