един колега...бачкаше доста години в Германия...та сега да ви кажа там как в за БМВ..да не ревем много за тукашните гризачи и бозайници:)
купува си човека чисто нова 5-ца преди 3-4 години май някакав последен модел...не съм сигурен кой точно... за първия месец 4 дефекта кой от кой по скапани (трябва да го хвана да го напише че аз не запомних всичко ама то да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли) та му излязло отгоре 4-5 бона..

(това не било влизало в *гаранцията*)
последното шоу:
взема колата от поредния ремонт...като дигне 3000 оборота *цялата* кола започва да подскача (като на негрите кадилаците) - хаха
*целия сервиз* я гледа около месец (през това време той е с някаква друга дадена му оттам пак но не нова)...накрая какво се оказва:
имало някакви гризачи *само* там който за нахапали някаква хидравлика за едни тампони които електронно коригират вибрациите по двигателя ...как е станало това като колата е *нова* - без обяснение от БМВ...
та са го накарали и това да си плати...беше му излязла златна. сега като чуе БМВ скача 2 метра нагоре и почва да му излиза пяна от устата съпроводено със гърчове
...ама трябва наистина да го хвана да ми напише всичките истории та да се посмеем малко...