Котки в двигателя?!?!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 23 авг 2005 19:17

Kozunak написа:еба***те се вие с хорското нещастие! :cry: :oops: манипулацията заради шибяния плъх ми излезе към 300-400 лева да не говорим за моралните щети нанесени от тоя гризач мръсен.може той да ми е отвлякъл котарака баси мутанта беше котарака ми изчезна незнайно...

Абе така като казваш.. вниавай тоя плъх да не вземе да ти смъкне и джантите..

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 23 авг 2005 19:52

Хайде да намесим и още един животински вид в премеждията-миналата седмица куче ми смъкна лайснатаа на задна лявна врата-разходи-20 лв за лайсна/от морга/в Юнитрейд е 104,85 лв. Mad и 2 лв.за щипки от Dosy-мислих да го трепя тоя помияр,но ще го пощадя-просто няма да минавам вече от там,но като минавам с колелото ако ме заръфа-ще го пратя при св.Петър-мамка му :x

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

като стана дума..

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 20:37

един колега...бачкаше доста години в Германия...та сега да ви кажа там как в за БМВ..да не ревем много за тукашните гризачи и бозайници:)
купува си човека чисто нова 5-ца преди 3-4 години май някакав последен модел...не съм сигурен кой точно... за първия месец 4 дефекта кой от кой по скапани (трябва да го хвана да го напише че аз не запомних всичко ама то да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли) та му излязло отгоре 4-5 бона.. :? (това не било влизало в *гаранцията*)
последното шоу:
взема колата от поредния ремонт...като дигне 3000 оборота *цялата* кола започва да подскача (като на негрите кадилаците) - хаха
*целия сервиз* я гледа около месец (през това време той е с някаква друга дадена му оттам пак но не нова)...накрая какво се оказва:
имало някакви гризачи *само* там който за нахапали някаква хидравлика за едни тампони които електронно коригират вибрациите по двигателя ...как е станало това като колата е *нова* - без обяснение от БМВ...
та са го накарали и това да си плати...беше му излязла златна. сега като чуе БМВ скача 2 метра нагоре и почва да му излиза пяна от устата съпроводено със гърчове
8)
...ама трябва наистина да го хвана да ми напише всичките истории та да се посмеем малко...

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 24 авг 2005 8:55

Сложете си кора под двигателя хем няма да влизат хем няма да се мокри

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 03 апр 2006 17:06

Баси м****а един път разкарах едно коте до бачкането ама днес съм докарал две.
Само кора ли е спасението бе хора.
Баси котенцатата - возят си се за чужда сметка.За сега не съм имал жертва, а и не искам да има ама само ги разкарвам и сега цяла нощ ще мяучат доло.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 03 апр 2006 17:08

ANNIHILATOR написа:Баси м****а един път разкарах едно коте до бачкането ама днес съм докарал две.

Виж дали ти е здрав капака на ангренажа, да не стане инфекция :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 03 апр 2006 17:22

Хаха, кви капаци, братче, тея се врът и през капаците!!! Виждали ли сте как котка минава през дупка с диаметър 7-8 сантиметра.... направо паднах :shock Никакъв проблем. С капаците можеш да покриеш 90%, обаче на котката като и е студено, все ще намери начин от къде да влезе...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 03 апр 2006 18:23

вие нищо не знаете....аз за кратко докато гаража го ремонтирахме си държах колата в двора...и един ден некъв плъх ама ви казвам плъх та дрънка без опашката към 18-20см добиче излезна из под двигателя.и след 1-2 дена колата почна да прекъсва и да гасне.и като я закарах в сервиза кво да видя?датчика на Хол кабела му прегризан изядена изолацията и в зависимост от дупката по пътя и сътресенията ту прави ту не прави контакт и оборотомера беше като на дискотека.ей оттогава го дебна с един ХХЛ капан ама некъде е емигрирало копелето. :twisted:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 03 апр 2006 21:48

Аааа, такива трее да се тепат с чифтето, щото много бегат... мани майтапа, тва плъховете са страшно пъргави и издръжливи животни... ;)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 03 апр 2006 21:49

дада-питайте бате ви golfer какво ги е правил...mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 03 апр 2006 21:53

Ако си поспят на двигателя тази вечер утре като ида на бачкане ще погледна и ако са там ще намеря начин да ги изгоня. Не мога да им причиня болка не искам да ги пипам и ще е малко смях с гоненето ама както и да е :)

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пон 03 апр 2006 23:24

При нас проблема е със зайци: http://www.nbc6.net/news/4112342/detail.html

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 03 апр 2006 23:50

Абе котенцата не са проблем, ама веждояда не можеш го изгониш :(

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 04 апр 2006 8:08

Kozunak написа:вие нищо не знаете....аз за кратко докато гаража го ремонтирахме си държах колата в двора...и един ден некъв плъх ама ви казвам плъх та дрънка без опашката към 18-20см добиче излезна из под двигателя.и след 1-2 дена колата почна да прекъсва и да гасне.и като я закарах в сервиза кво да видя?датчика на Хол кабела му прегризан изядена изолацията и в зависимост от дупката по пътя и сътресенията ту прави ту не прави контакт и оборотомера беше като на дискотека.ей оттогава го дебна с един ХХЛ капан ама некъде е емигрирало копелето. :twisted:

проблем с плъховете ли :shock МАЧКА МУ Е РЕШЕНИЕТО :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: Котки в двигателя?!?!?

Мнениеот santo_trafficante » Вто 04 апр 2006 8:10

VW_FEN написа:Абе понеже колата е пред блока, от известно време (откакто се навъдиха котки) като си отворя капака да проверя маслото, вътре пално с косми... бели, черни, котешки косми. И понеже има място къде да се навират, точно върху скоростната кутия и върху масления филтър... чудя се там ли нощуват, и как мога да ги разкарам тея нахалници, да не би да направят някоя празия, да се претрепя някъде...
Ебати държавата - кучетата ще ме изядат със все парцалите, котките ще ми прецакат колата (една вчера си точеше ноктите в гумите... само да я хвана, одирам я и на скарата!!! поне да влезе в употреба месото) ... абе ние в джунглата ли живеем или??!?!?

ХАХА а ти пич си вземи куче пазач на колата :D :D :D
Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”