Здравейте колеги.
Карам си аз една вечер и по едно време както съм на 3-та пускам газта и отпред започва да вие много гадно и скоростта се убива рязко

Помислих че скоростната ми кутия е фира защото докато успея да се прибера скоростите влизаха доста трудничко. Оставям колата пред нас и не е пипана 2-3 дни... в един момент едно приятелче поиска да направи едно кръгче на блока за да види какво прави колата... решавам аз да му я запаля и мърдам аз лоста - скоростите мърдат като нови! Отстъпвам му да направи едно кръгче след което той се връща и казва че скоростите си влизат като на нова кола...виенето обаче си го има. Няколко дни по-късно пак се качвам в колата и пак скоростите не влизат

Възможно ли е да не е от скоростите а от нещо друго например съединителя макар че моя е на няма и 15 хиляди но все пак... ?
П.П.: Още в деня в който се прецака колата... като я спрях зад блока и се заслушах... чуваше се още един шум който вече не мога да определя дали беше виене, жужене или нещо друго но при натискане на съединителя преставаше.
Моля ви помогнете с някакви идеи.