п.п. извенявам се за моята грамотност, не съм българин
п.п.2 всички грамотни поправки приемам и опитвам се да не ге повтарям
yarek написа:много благодаря за изчерпващо описание на скоростни кутии и споделене със знания сисамо ви помоля да ме обясните къде пиши тези букви ERT DUV итп.
На лепенката където пише и кода на двигателя. Аз имам такава в книжката на колата а обикновено се намира в багажника при резервната гума.
п.п. извенявам се за моята грамотност, не съм българин - Тогава ти е простено
п.п.2 всички грамотни поправки приемам и опитвам се да не ге повтарям - Щом си чужденец - нищо по-нормално от това да правиш грешкиСпокойно
MNA написа:Колеги,
От всичко казано до тук, разбрах, че ако ти се прецака скоростната (говорим за 1,6sr) е сменяш с втора ръка за около 800-1000лв. с работата и чакаш да се прецака и тя щото все пак е същия модел. Така ли е или бъркам нещо??
MNA написа:Колеги,
От всичко казано до тук, разбрах, че ако ти се прецака скоростната (говорим за 1,6sr) е сменяш с втора ръка за около 800-1000лв. с работата и чакаш да се прецака и тя щото все пак е същия модел. Така ли е или бъркам нещо??
MNA написа:Колега Haralampi,
Как по точно става смяната?? Вече в два сервиза Порше, D&N и двама гаражни майстори ми се смяха Питаха ме как на местото на нитовете ще сложиш болтове след като главите на нитовете си имат легла и всичко е изчислено и орозмерено
Така също пишеш за кутия след 2001г След тази година се прави само 1,6 16V Тя съпоставима ли е с тези на 1,6sr? Така също ме интересува при кутия втора ръка която е свалена от колата как да позная коя година е кутията?
Всичко това е за информация и дано нямам проблеми Същото го пожелавам и на колегите с 1,6sr
pedalchobaba написа: Номера е само като купиш колата веднага да набиеш ремонтния комплект болтове /около 150 кинта/ на короната на диференциала оттам нататък проблеми няма. Тези, които не знаят за тази им слабост карат, докато скоростите се счупят, а някои и след това.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: deas, Mir_Pavlov и 63 госта