Значи става дума за Поло от 94, с 1,4 двигател, 60 магарета с газова уредба разбирасе

Та от зимата дет мина почна да прави номера кат паля колата през деня, независимо сутрин или обяд или вечер, кат мине една нощ и на другия ден няма мощност дрънка хлопа мъка мъка и това го прави и на бензин и на газ, дори и сега, лятото. Като поработи 10 мин и се оправя и цял ден работи като пушка, докато не дойде следващата сутрин. Закарах го на диагностика в BOSCH в дружба взеха ми 80 лева и ми смениха единия кабел на свещите след което колата на бензин спря да прави проблеми, а на газ същата умирачка. И ония оли голи ми каза да я карам повече на бензин че да се оправило това, бил проблема в компютъра, имал грешни дани от газта. Има ли някаква истина в това и има ли алтернатива на оправяне, изчистване на данните от компютъра или няква друга врътка, защото тоя двигател е кръвопиец на бензин в градът ми сваля кожата, ще избухам 200лв бензин и ако не се оправи ще се застрелям

и ще се окаже че проблема е бил друг, както често става. Колата я карам от 2 години точно и от тогава има газова, сменял съм само филтри и масла по двигателя. А да в момента, на газ да запаля е някво чудо, почти невъзможно, а преди независимо зима лете, палеше на квото му сипя!
Мерси за вниманието!!!
P.S. Допълнително мога да кажа че имам малка дупка в кутията на филтъра защото едната щипка се отчупи и от време на време в тия 10 сутрешни мъчителни минути ми се случва някви гърмежи да се чуват от двигателя, рядко ама се случват и слизам да проверявам дали двигателя още е на същото място.