Котки в двигателя?!?!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Вто 04 апр 2006 22:25

Абе оставете се.....мен май котките ми бяха измъкнали комутатора и бяха скъсали кабела на 1-ви цилиндър :twisted: :lol: Само да ги хвана....ама сигурно върху двигателя и поколение правят .... :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Re: Котки в двигателя?!?!?

Мнениеот VW_FEN » Сря 05 апр 2006 9:51

santo_trafficante написа:...

Няма къде да го гледам, а и ме мързи да ставам рано сутрин в 5:30 да го развеждам ;) Ако бях в къща - да, ама кучето според мен не е за апартамент :) А котките ше ги гоня вече с електрошок!

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Чет 20 апр 2006 5:12

Айде дойде и моя ред ама като при колегата Козунак. Отглеждам си Плъх ама баш си като котка.Аз се 4удя от къде влизат тия си4ките огризки покрай акомулатора и из двигателя.Цели 4анти намирам там и се нямах обяснение от каде идват. Е сега го видях копеленцето. От доста време си живее там зад акомулатора дето по4ва калника и си лежи на подкалника. Сигурно си се и вози с мен.
Помагайте кажете как да го разкарам това говедо. За щастие не ми яде от колата явно си се е превързал и той към любимата марка:) Чудя се неква отрова дали ше му подейства изобщо.Капан няма как да сложа там. Добре 4е Арабите са до мене 4е да си хапва от там 4е сигурно 6е ми заминат си4ките кабели.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 20 апр 2006 6:57

вземи от котките на колегите mhihi

сега сериозно слагай отрова - помага!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 20 апр 2006 7:15

Спам:

Епа направо му направи регистрация, монтирай му там едно PocketPC с WiFi и да си споделяме с него :) Може да го обучиш ако ти откраднат колата да прегризе захранването на горивната помпа или датчика на холл :)

П.С Не ме бийте

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 20 апр 2006 8:07

Пиши ЛС на Явор, той се оправя с такива животинки, верно че не по най-хуманния начин, но е ефикасно.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Чет 20 апр 2006 8:41

Ми това е 4е не се плаши като му пусна алармата и няма пряка опасност за него ина4е го дебна с една голяааааама лопата та да го посъветвам. А и незнам кога е в колата. Мисля си 4е утрова няма да го утепе ама още днес ти4ам да купа най-мощната да пробвам. Май това само ми е решението. 4е като го видех направо се оплаших колко е пораснал. Сигурно си го отглеждам още от мишле. Добре 4е си ми пази кабелите. Златен плъх :lol:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 20 апр 2006 9:29

Varbona написа:Пиши ЛС на Явор, той се оправя с такива животинки, верно че не по най-хуманния начин, но е ефикасно.

Имаше тема за пушки ,погледни я :wink: !

zueka1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zueka1 » Чет 20 апр 2006 13:34

абе колеги вземете едно пликче лют пипер и наръсете тук там :)

Потребителски аватар
веско
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот веско » Пет 21 апр 2006 9:04

Едно време баща ми беше се опитал да трови плъховете със запалена сяра. Сума ти мишки измряха и една котка, но плъховете излизаха с несигурна походка и след малко се пооправяха и - чао. И отровата е същата работа - страхотни са, имам чувството, че в Германия ги правят. Обаче има друг начин, за който чух, че бил ефективен. Имало миризмички, които не понасят и те се продавали в съответните магазини.

Само идея. :idea:

Потребителски аватар
Милата
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Милата » Сря 06 фев 2013 8:08

Да си споделя и аз моите котешки неволи. Имам бийтъл, 2000 г., от тези с приятните извивки... :aa058 Драмата ми е, че колата стои на улицата и нощно време котките се пързалят по предното стъкло :36 Нямаше да го повярвам, ако не бях видяла с очите си следите от лапички по него. Скоро ще се местя и колата вече ще стои в гараж. Но въпросът ми е имате ли някаква идея с какво точно моята буболечка провокира котките да си правят нощем дискотечница отгоре й?! :undecided Не съм забелязала следи по други коли, паркирани отвън, само по моята. Наистина недоумявам интересът им към колата ми...

П.С. Не искам да тровя котките, да си мажа колата със странни неща и пр. Питам от чисто любопитство, защото нямам разумно обяснение за този котешки феномен.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 06 фев 2013 10:36

:spam2 сигурно имат фетиш... :mhihi

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Сря 06 фев 2013 14:04

Както каза един колега.. ако не ги правят проблем не им правете и на тях заради 1 косми.. животинки са и търсят топло не мисля, че ще ви е приятно да седите по цяла нощ на минусови температури.. покажете малко, че сте хора :)

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 08 фев 2013 18:56

:h020 Баща ми караше Ауди 80 1.8S а там нали има доста място в двигатела, а отдолу няма кора и така нашия тръгва за Варна по-работа и вика таман пристигам и спирам на едно крастовище, абе вика нещо мечи ама не обръщам внимание и така на 2 3 кръстовища, накрая спира и по-едно време една котка из под мотора :D така направихме една котка Варненка :h020 :h020 120 км как не я разкъсал пистовия ремък не знам!

П.П И тук на скоро гледам зад решетката няква котка пак се навряла там да и се невиди, търсят топло ама някой ден ще хвърчат карантии !!!

Потребителски аватар
randity
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот randity » Пет 08 фев 2013 23:45

Друго си е да си отглеждах пчеличка в стопа. Как беше влезнала там така и не разбрах ама бая време си хвърчеше там. :mhihi Като я видях сигурно 30мин. се дзверих в стопа да видя от къде аджеба е влезнала и така и не намерих една дупчица.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”