Котки в двигателя?!?!?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Котки в двигателя?!?!?
santo_trafficante написа:...
Няма къде да го гледам, а и ме мързи да ставам рано сутрин в 5:30 да го развеждам
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде дойде и моя ред ама като при колегата Козунак. Отглеждам си Плъх ама баш си като котка.Аз се 4удя от къде влизат тия си4ките огризки покрай акомулатора и из двигателя.Цели 4анти намирам там и се нямах обяснение от каде идват. Е сега го видях копеленцето. От доста време си живее там зад акомулатора дето по4ва калника и си лежи на подкалника. Сигурно си се и вози с мен.
Помагайте кажете как да го разкарам това говедо. За щастие не ми яде от колата явно си се е превързал и той към любимата марка:) Чудя се неква отрова дали ше му подейства изобщо.Капан няма как да сложа там. Добре 4е Арабите са до мене 4е да си хапва от там 4е сигурно 6е ми заминат си4ките кабели.
Помагайте кажете как да го разкарам това говедо. За щастие не ми яде от колата явно си се е превързал и той към любимата марка:) Чудя се неква отрова дали ше му подейства изобщо.Капан няма как да сложа там. Добре 4е Арабите са до мене 4е да си хапва от там 4е сигурно 6е ми заминат си4ките кабели.
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми това е 4е не се плаши като му пусна алармата и няма пряка опасност за него ина4е го дебна с една голяааааама лопата та да го посъветвам. А и незнам кога е в колата. Мисля си 4е утрова няма да го утепе ама още днес ти4ам да купа най-мощната да пробвам. Май това само ми е решението. 4е като го видех направо се оплаших колко е пораснал. Сигурно си го отглеждам още от мишле. Добре 4е си ми пази кабелите. Златен плъх 
Едно време баща ми беше се опитал да трови плъховете със запалена сяра. Сума ти мишки измряха и една котка, но плъховете излизаха с несигурна походка и след малко се пооправяха и - чао. И отровата е същата работа - страхотни са, имам чувството, че в Германия ги правят. Обаче има друг начин, за който чух, че бил ефективен. Имало миризмички, които не понасят и те се продавали в съответните магазини.
Само идея.
Само идея.
Да си споделя и аз моите котешки неволи. Имам бийтъл, 2000 г., от тези с приятните извивки...
Драмата ми е, че колата стои на улицата и нощно време котките се пързалят по предното стъкло
Нямаше да го повярвам, ако не бях видяла с очите си следите от лапички по него. Скоро ще се местя и колата вече ще стои в гараж. Но въпросът ми е имате ли някаква идея с какво точно моята буболечка провокира котките да си правят нощем дискотечница отгоре й?!
Не съм забелязала следи по други коли, паркирани отвън, само по моята. Наистина недоумявам интересът им към колата ми...
П.С. Не искам да тровя котките, да си мажа колата със странни неща и пр. Питам от чисто любопитство, защото нямам разумно обяснение за този котешки феномен.
Драмата ми е, че колата стои на улицата и нощно време котките се пързалят по предното стъкло
Нямаше да го повярвам, ако не бях видяла с очите си следите от лапички по него. Скоро ще се местя и колата вече ще стои в гараж. Но въпросът ми е имате ли някаква идея с какво точно моята буболечка провокира котките да си правят нощем дискотечница отгоре й?!
Не съм забелязала следи по други коли, паркирани отвън, само по моята. Наистина недоумявам интересът им към колата ми... П.С. Не искам да тровя котките, да си мажа колата със странни неща и пр. Питам от чисто любопитство, защото нямам разумно обяснение за този котешки феномен.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
сигурно имат фетиш... 
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Както каза един колега.. ако не ги правят проблем не им правете и на тях заради 1 косми.. животинки са и търсят топло не мисля, че ще ви е приятно да седите по цяла нощ на минусови температури.. покажете малко, че сте хора :)
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Баща ми караше Ауди 80 1.8S а там нали има доста място в двигатела, а отдолу няма кора и така нашия тръгва за Варна по-работа и вика таман пристигам и спирам на едно крастовище, абе вика нещо мечи ама не обръщам внимание и така на 2 3 кръстовища, накрая спира и по-едно време една котка из под мотора :D така направихме една котка Варненка
120 км как не я разкъсал пистовия ремък не знам!П.П И тук на скоро гледам зад решетката няква котка пак се навряла там да и се невиди, търсят топло ама някой ден ще хвърчат карантии !!!
Друго си е да си отглеждах пчеличка в стопа. Как беше влезнала там така и не разбрах ама бая време си хвърчеше там.
Като я видях сигурно 30мин. се дзверих в стопа да видя от къде аджеба е влезнала и така и не намерих една дупчица.
Като я видях сигурно 30мин. се дзверих в стопа да видя от къде аджеба е влезнала и така и не намерих една дупчица.Върни се в “Общи автомобилни дискусии”