ghuhi написа:Никога не съм вярвал, че и аз ще трябва да се разпиша...
Добре де, прочетох цялата тема и бих казал, че поне в 50% от случаите оплакванията са срещу шофьор на голф. Та питам аз, защо така се получава? Нима има някаква специфика в шофирането на голф или? Вече се замислям, че хората с право са си поставили клишето голфаджия, а аз не вярвах на това и дори и аз си купих такава кола, защото си ме радваше.
Днес се прибирах с гаджето от работа и караше тя нейната си кола, която не е VW. Спира тя да изчака едни коли и да се включи в движението за най-лява лента. Тоест трябва да пресече целия булевард. Та спира някой зад нея и изведнъж се разсвири. Първо си помислихме, че свирка на някой друг, но след 2 секунди пак бибитка, а тя нямаше как да тръгне понеже имаше голям поток автомобили, на които дефакто сече пътя. Накрая тръгва тя да пресича булеварда за към най-лява лента след като вече нямаше коли и виждаме как един Г3 сив металик се движи до нас и шофьора, на видима възраст 19-20 започва да ръкомаха и да я псува. После се отправи към светофара да се предрежда за левия завой. Добре бе да му се не знае, момичето си беше оставило място за тези които няма да ходят към най-лява лента да си минават отдясно. Не направи нищо по-различно от това, което правят всички, които се движат по нашето трасе. Какво му стана на този келеш и за какво така стресира девойката не знам, но е КРЕТЕН и да знае, ако чете форума, че заради такива тъпаци като него ни излиза име на всички дето караме голф.
Казвал съм го и преди ще го кажа и сега... В града като гледам се проявяват като задници, колегите "голфаджии"(мда колеги им казвам защото простия факт че притежавам такава кола е достатъчен да ми лепнат етикет и постоянно съм наричан така...), но идва хубавия момент в който излизаш на извънградско... А тогава виж чичковците в скъпи возила как карат... Няма значение от марката... Даже с един приятел като си кажем "безсмъртен" знаем че става въпрос за точно такъв чичко с хубава кола за който няма забрани за изпреварвания, няма умисъл... Изпреварванията се извършват без видимост, на завой... Оня сладур е напсувал девойката... а тия "професионални" шофьори заплашват животи... Ама... уви за хората все още ние притежателите на Голф оставаме най-лошото което можеш да срещнеш, щото хората сме като стаден добитък... един каже/направи нещо и сички "юруууш"...