баси държавата, баси законна, баси застрахователите...

Паркирам колата Голф 3 пред самия Бизнес парк, на главната улица, където всеки паркира и паркирам вече 2 години така без никакви проблеми до тая вечер. Колата беше паркирана м/у офис на Еконт и фризъорско студио.
Явно наркоманчетата или кварталните джамбази ги е подгонила здраво кризата.
Откраднати ми са мигачите, халогените и блендата м/у тях, толкова културно че и буксите от кабелите са читави.

Застрахователите не покриват нищо понеже нема счупено или одраскано поне така ми каза агентката като и се обадих, но утре ще е големата расправия с тях (Армеец).(ако имаме некой колега там и има желание да ми удари едно рамо нека да ми драсне едно лично с номера си, че утре ще звънна на тях)
Искам само да напомена че халогените са на Hella оригиналните дето връвят с колата с метален рефлектор и мигачите са бяли.Забелешки външо нямат, левия му е счупено едното краченце дето държи блендата по това може да се познаат само и блендата беше залепена със черен силикон.
Казвам го с цел ако некой тръгне да купува да се огледа за тия неща поне да знаем къде и кой ги предлага тия неща.