Откраднати халогени,мигачи,рефлектори!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Откраднати халогени,мигачи,рефлектори!

Мнениеот bobi_robi » Вто 22 сеп 2009 22:51

Е колеги те това е Европа нали... :twisted:
баси държавата, баси законна, баси застрахователите... :banghead:
Паркирам колата Голф 3 пред самия Бизнес парк, на главната улица, където всеки паркира и паркирам вече 2 години така без никакви проблеми до тая вечер. Колата беше паркирана м/у офис на Еконт и фризъорско студио.
Явно наркоманчетата или кварталните джамбази ги е подгонила здраво кризата.
Откраднати ми са мигачите, халогените и блендата м/у тях, толкова културно че и буксите от кабелите са читави. :applause:
Застрахователите не покриват нищо понеже нема счупено или одраскано поне така ми каза агентката като и се обадих, но утре ще е големата расправия с тях (Армеец).(ако имаме некой колега там и има желание да ми удари едно рамо нека да ми драсне едно лично с номера си, че утре ще звънна на тях)
Искам само да напомена че халогените са на Hella оригиналните дето връвят с колата с метален рефлектор и мигачите са бяли.Забелешки външо нямат, левия му е счупено едното краченце дето държи блендата по това може да се познаат само и блендата беше залепена със черен силикон.
Казвам го с цел ако некой тръгне да купува да се огледа за тия неща поне да знаем къде и кой ги предлага тия неща.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: Откраднати халогени,мигачи,рефлектори!

Мнениеот IvanMan » Вто 22 сеп 2009 22:58

съжалявам за случилото се колега, за тези гадове само :rocketwhore

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 22 сеп 2009 23:01

Много жалко колега, за загубата. Имаше и друга тема на колега от форума за същите неща. Явно доста са наблегнали на тези неща защото се смъкват най-лесно от колата и не отнема доста време. Трябва да се пазим просто е много гадно да си видиш в това състояние колата.

Потребителски аватар
bobi_robi
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Сря 23 сеп 2009 8:25

Най-гадното е че не можеш нищо да направиш, освен като сложа други и да дебна от някой ъгъл и след това бой да стане.
Тепърва сега ще се расправам със застрахователите.
Някои да е минал по тоя път да даде некой съвет?

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 23 сеп 2009 8:49

Според мен шанса да ти платят нещо клони към 0. Казвам го, понеже съм се занимавал със застраховки!
За съжаление с тия халогени почти нищо не може да се направи, единственото спасение е нитове, но ако някой реши пак ще ти ги вземе, а най-много да ти направи и други бели.

Абе мизерията е страшна!

Потребителски аватар
vaileto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vaileto » Сря 23 сеп 2009 9:26

разбирам как се чустваш колека и аз бчх така преди две седмици на мен ми счупиха прозореца на задна дясна врата за щастие не6то ги подплашило и нищо не са взели.Няма управия в тази държава..........

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Сря 23 сеп 2009 9:35

Нямаш шанс със застраховател, да не те отчайвам, но да си спестиш късане на нерви и губене на време поне. Застрахователите твърдят, че признават подобни щети само при "следи от взлом", т.е. да е ясно, че ти е отваряна колата. Така и на мен ми замина ножа на предната броня плюс двете решетки. Радвай се, че не са ти окъсали кабели - на мен така некадърно ми бяха свалили ножа, че половината броня беше зверски надрана :banghead: Няма спасение от подобни посегателства в София за съжаление...

Потребителски аватар
bobi_robi
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Сря 23 сеп 2009 12:57

Свалящи елемнти не покрива каското те това ми казаха.
Майната на всичко. една студена вода и ще търся да купувам сега,това е...
А за копеленцата с лепливите раце, данно да не ми излезне някои, на която и да е кола независимо първо бой па после ще питам какво прави....

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 25 сеп 2009 8:37

намери си счупени,сложи ги и отивай на оглед mhihi

Навремето на моята така ги бяха пробвали да свалят,ама аз хитро ги бях хванал,та им се наложило да ги чупят mhihi

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 25 сеп 2009 8:44

LILO&STICH написа:намери си счупени,сложи ги и отивай на оглед mhihi

Навремето на моята така ги бяха пробвали да свалят,ама аз хитро ги бях хванал,та им се наложило да ги чупят mhihi

точно така
само това е начина със застрахователите
слагащ някакви натрошени ако ще и да са да висят от буксите да се види ,че има интервенция
тогава няма къде да мърдат и ще дадат някой лев да не си 100% капо
обиколи моргите не може да нямат трошляци

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пет 25 сеп 2009 21:41

В нашия град не остана Голф3/Венто с бленди.Само блендите крадат тяхната..... :screwy

Потребителски аватар
Dj_Tiesto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dj_Tiesto » Нед 27 сеп 2009 19:27

И в Пловдив е така вече е рядкост да видиш г3 с комплект бленди :screwy

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Съб 14 ное 2009 14:11

Dj_Tiesto написа:И в Пловдив е така вече е рядкост да видиш г3 с комплект бленди :screwy

аз също съм на това дередже!преди около 2 години когато си купих колата и моите из4езнаха за норматив,аз след това си купих таси сложих,и пак ми ги откраднаха и от тогава до преди една година ходих с дупки!Единственото нещо което ги спира е да се захванат по някакъв на4ин отзад(както съм направил аз) и щом немогат да ги извадят да се откажат!

melissa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот melissa » Съб 14 ное 2009 18:44

Колеги и аз пострадах така по същия начин се опитваше един нахалник в Самоков да ми свали мигачите.Спрял до Голфа ми с неговия и го заварих надупен на предницата ми.И всичко това посред бял ден на автогарата в Самоков,където е бъкано с народ.И какво мислите можах да направя освен да се развикам,понеже водех двете си деца и носех и торба с покупки.Просто никакъв ефект получих грозна псувня и наглецът се качи в колата и изчезна.Да не ви обяснявам,че нямаше никаква реакция от хората наоколо.За съжаление това е грозната действителност в нашата държава.Понякога в такива ситуации съм си мечтала да съм мъж,за да мога да реагирам силово,но знае ли човек.........

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 14 ное 2009 21:32

melissa написа:Колеги и аз пострадах така по същия начин се опитваше един нахалник в Самоков да ми свали мигачите.Спрял до Голфа ми с неговия и го заварих надупен на предницата ми.И всичко това посред бял ден на автогарата в Самоков,където е бъкано с народ.И какво мислите можах да направя освен да се развикам,понеже водех двете си деца и носех и торба с покупки.Просто никакъв ефект получих грозна псувня и наглецът се качи в колата и изчезна.Да не ви обяснявам,че нямаше никаква реакция от хората наоколо.За съжаление това е грозната действителност в нашата държава.Понякога в такива ситуации съм си мечтала да съм мъж,за да мога да реагирам силово,но знае ли човек.........

А защо не записа номера и не го даде тук :?: Има доста хора които ако го засекат биха си поговорили доста любезно с него, след което сигурно поне няколко месеца нямаше да може да кара кола :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”