хм , оплачи се в тиинпроблем.бг ....
съжелявам за случката , но като ти слушам изказванията съдя че още си в пуберИТЕта

И моята кола пострада
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: И моята кола пострада
За вратата съжалявам ,ама като съм чел и други твой постове май доста често караш колата а си без книжка и май КАТ и спрямо тебе трябва да вземе мерки.Бая хора са си изпатили от "шофьори" без книжки.
П.С. И сега недей да обясняваш как добре караш ,че бащати те е научил и незнам си какво щото това става с практика а ти на 17 години тая практика няма от къде да я имаш.Нямам нищо лично към теб но преди много години едно леке без книжка беше взело жигулата на баща си и ме удари челно, но тогава бях с москвич а и удара беше много лек та нищо не стана.
П.С. И сега недей да обясняваш как добре караш ,че бащати те е научил и незнам си какво щото това става с практика а ти на 17 години тая практика няма от къде да я имаш.Нямам нищо лично към теб но преди много години едно леке без книжка беше взело жигулата на баща си и ме удари челно, но тогава бях с москвич а и удара беше много лек та нищо не стана.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Картофи в ауспуха , счупи му чистачките , изпусни му гумите , клечки в ключалките , надери я с пирон , напиши му К*Р на предния джам със спрей , сипи му захар в резервоара .... неговата мама 

Последна промяна от Varbona на Сря 23 сеп 2009 15:19, променено общо 1 път.
Причина: screwy.gif
Причина: screwy.gif
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
На мен така същата ситоация един Грък (МАЛЯКА) ми сви лявата врата откъм Шофьора, почна да плямпа нещу ала бала, не знаеше български, познавал моя газда кадето работя и той щял да оправи работата, и така и си остана, аз будалата не викнах КАТ, сега ме е яд и ще трябва да си правя сам колата, но както и да е, днес ще я оправя утре ще я ударят
така е в Булгаристан. Куцо и сакато кара кола.

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Сега малко разяснение
1.НИКОГА не карам колата без баща ми и в града карам само в село било то по черен път или пресечката до нашата къща,не казвам че съм някакъв изпечен шофьор и дума не може да става дории и цял живот да си карал белята става и не можете да ме убедите в противното.
2.Днес въпросния човечец който ми нагъна вратата му се развиках и му казах че до 1 месец да търси човек който да я оправи и да плати разноските той УЖ съгласен(да видиме какво ще стане),а да и да спомена баща ми ще закара колата не аз да не кажете че .....така както и да е
3.Миля че този форум е както за споделяне на идеи,така и е офф топика някой да се похвали или някой да се оплаче не искам съчувствие НЕ,просто исках да си излея гнева до известна степен.
Благодаря за вниманието.
1.НИКОГА не карам колата без баща ми и в града карам само в село било то по черен път или пресечката до нашата къща,не казвам че съм някакъв изпечен шофьор и дума не може да става дории и цял живот да си карал белята става и не можете да ме убедите в противното.

2.Днес въпросния човечец който ми нагъна вратата му се развиках и му казах че до 1 месец да търси човек който да я оправи и да плати разноските той УЖ съгласен(да видиме какво ще стане),а да и да спомена баща ми ще закара колата не аз да не кажете че .....така както и да е
3.Миля че този форум е както за споделяне на идеи,така и е офф топика някой да се похвали или някой да се оплаче не искам съчувствие НЕ,просто исках да си излея гнева до известна степен.
Благодаря за вниманието.
С право си ядосан. Но яда не е добър съветник. Зулуми хиляди можеш да направиш, ама няма да ти стане по-леко. Виж да се разберете и човека да поеме разходите по оправянето на колата, но това с караници и викове няма да стане. Дръж се сериозно и възпитано и по може да имаш ефект.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
ами щом е обещал изчакай срока от един месец и ако и тогава се прави на приятно разсеян не се занимавай повече с него а с колата му-ама без такива глупости картофи и изпусканки на гуми.вземи си една палка и я раздроби а за най накрая най приятното-по една усмивка на четирите гуми(ако ме разбираш) и тва е-другият път със сигурност ще се оглежда като прави маневри
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Аз съм напълно търпелив и спокоен ще почакам ако не се вразуми може би сам ще си я правя както и всичко друго по колата 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Има доста колеги които са написали "какво не трябва да правиш " !!! Защо Трябва да му спадаш гумите , да му слагаш клечки в ключалката ( ключалките ) защо да му драскаш колата или да правиш всякакви вандалщини ? Неможе ли просто да си поговорите като мъже и да се разясните за цялата тази ситуация . А вместо това ти ще почнеш да му трошиш колата , и по този начин само наливаш бензин в огъня
Неси малъм , още малко и ще станеш пълнолетен , нужно ли е да се разправяте по този начин . Не искам да те упреквам , просто искам да те поуча макар и с малко . Човек когато е ядосан е способен на всичко , по-лошо , готов е да "убива" ! Аз мисля че това не е начинът да си го върнеш на човек . Просто отиди при него , и се разберете като цивилизовани хора , ако и тои е такъв ( разбран и цивилизован ) ще ти влезе в положение , и ще си плати каквото е необходимо но ... стига с крайности
Неми изглеждаш такъв човек , знам че ти е гневно , но пак казвам , това не е начинът !!! Успех , като се разясните , ще очаквам отговор да видим дали не е по-добре да се подходи по добрият начин 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Трябваше да си викнеш кат (баща ти де) още в началото.
След 1 месец нали се сещаш колко ще ти е оправил колата
А и след 1 месец нали се сещаш колко следи от неговата боя ще са останали по твоята
След 1 месец нали се сещаш колко ще ти е оправил колата

А и след 1 месец нали се сещаш колко следи от неговата боя ще са останали по твоята

Върни се в “ОФФ-Топик - други”