И моята кола пострада

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: И моята кола пострада

Мнениеот hooligans » Нед 20 сеп 2009 21:10

хм , оплачи се в тиинпроблем.бг ....
съжелявам за случката , но като ти слушам изказванията съдя че още си в пуберИТЕта

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Пон 21 сеп 2009 0:12

За вратата съжалявам ,ама като съм чел и други твой постове май доста често караш колата а си без книжка и май КАТ и спрямо тебе трябва да вземе мерки.Бая хора са си изпатили от "шофьори" без книжки.

П.С. И сега недей да обясняваш как добре караш ,че бащати те е научил и незнам си какво щото това става с практика а ти на 17 години тая практика няма от къде да я имаш.Нямам нищо лично към теб но преди много години едно леке без книжка беше взело жигулата на баща си и ме удари челно, но тогава бях с москвич а и удара беше много лек та нищо не стана.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пон 21 сеп 2009 18:34

Картофи в ауспуха , счупи му чистачките , изпусни му гумите , клечки в ключалките , надери я с пирон , напиши му К*Р на предния джам със спрей , сипи му захар в резервоара .... неговата мама death

Последна промяна от Varbona на Сря 23 сеп 2009 15:19, променено общо 1 път.
Причина: screwy.gif

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 21 сеп 2009 18:39

На мен така същата ситоация един Грък (МАЛЯКА) ми сви лявата врата откъм Шофьора, почна да плямпа нещу ала бала, не знаеше български, познавал моя газда кадето работя и той щял да оправи работата, и така и си остана, аз будалата не викнах КАТ, сега ме е яд и ще трябва да си правя сам колата, но както и да е, днес ще я оправя утре ще я ударят :bishop така е в Булгаристан. Куцо и сакато кара кола.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пон 21 сеп 2009 18:58

Сега малко разяснение
1.НИКОГА не карам колата без баща ми и в града карам само в село било то по черен път или пресечката до нашата къща,не казвам че съм някакъв изпечен шофьор и дума не може да става дории и цял живот да си карал белята става и не можете да ме убедите в противното. :!:
2.Днес въпросния човечец който ми нагъна вратата му се развиках и му казах че до 1 месец да търси човек който да я оправи и да плати разноските той УЖ съгласен(да видиме какво ще стане),а да и да спомена баща ми ще закара колата не аз да не кажете че .....така както и да е
3.Миля че този форум е както за споделяне на идеи,така и е офф топика някой да се похвали или някой да се оплаче не искам съчувствие НЕ,просто исках да си излея гнева до известна степен.

Благодаря за вниманието.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 23 сеп 2009 14:20

С право си ядосан. Но яда не е добър съветник. Зулуми хиляди можеш да направиш, ама няма да ти стане по-леко. Виж да се разберете и човека да поеме разходите по оправянето на колата, но това с караници и викове няма да стане. Дръж се сериозно и възпитано и по може да имаш ефект.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 23 сеп 2009 14:28

ами щом е обещал изчакай срока от един месец и ако и тогава се прави на приятно разсеян не се занимавай повече с него а с колата му-ама без такива глупости картофи и изпусканки на гуми.вземи си една палка и я раздроби а за най накрая най приятното-по една усмивка на четирите гуми(ако ме разбираш) и тва е-другият път със сигурност ще се оглежда като прави маневри

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 23 сеп 2009 19:32

Аз съм напълно търпелив и спокоен ще почакам ако не се вразуми може би сам ще си я правя както и всичко друго по колата :!:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 23 сеп 2009 19:48

Има доста колеги които са написали "какво не трябва да правиш " !!! Защо Трябва да му спадаш гумите , да му слагаш клечки в ключалката ( ключалките ) защо да му драскаш колата или да правиш всякакви вандалщини ? Неможе ли просто да си поговорите като мъже и да се разясните за цялата тази ситуация . А вместо това ти ще почнеш да му трошиш колата , и по този начин само наливаш бензин в огъня :012: Неси малъм , още малко и ще станеш пълнолетен , нужно ли е да се разправяте по този начин . Не искам да те упреквам , просто искам да те поуча макар и с малко . Човек когато е ядосан е способен на всичко , по-лошо , готов е да "убива" ! Аз мисля че това не е начинът да си го върнеш на човек . Просто отиди при него , и се разберете като цивилизовани хора , ако и тои е такъв ( разбран и цивилизован ) ще ти влезе в положение , и ще си плати каквото е необходимо но ... стига с крайности :) Неми изглеждаш такъв човек , знам че ти е гневно , но пак казвам , това не е начинът !!! Успех , като се разясните , ще очаквам отговор да видим дали не е по-добре да се подходи по добрият начин :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 23 сеп 2009 22:13

Трябваше да си викнеш кат (баща ти де) още в началото.
След 1 месец нали се сещаш колко ще ти е оправил колата ;)
А и след 1 месец нали се сещаш колко следи от неговата боя ще са останали по твоята ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”