високо отделя съединител na Golf 3 GTI E
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
високо отделя съединител na Golf 3 GTI E
Абе съединителя ми нещо отделя много високо и понеже е саморегулиращ се чудя дали не е пред свършване... Нещо чувам обаче че при повечето голфове отделяли високо, но аз като бивш шофер на френски и италиянски коли се коркам J
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: високо отделя съединител na Golf 3 GTI E
Rumen_K написа:Абе съединителя ми нещо отделя много високо и понеже е саморегулиращ се чудя дали не е пред свършване... Нещо чувам обаче че при повечето голфове отделяли високо, но аз като бивш шофер на френски и италиянски коли се коркам J
нема се коркаш аз де що съм карал немски коли (опели, фордове и фаувета) се са били с високи съединители

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:03, променено общо 1 път.
- sigi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мене е така аз сам също с golf 3 gti Е имах и друг проблем понякога като съм в задръстване дълго почват да запират скоростити ама нито една неще да влезе и трябва яко да се напане. Ходих и от A+D Auto си купих ново жило за около 50 лева ама не се оправи и съм до колкото ми казват за смяна на феродовия диск и се надявям след това да се оправи и съединителя вече да не отлепва високо.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
sigi написа:И при мене е така аз сам също с golf 3 gti Е имах и друг проблем понякога като съм в задръстване дълго почват да запират скоростити ама нито една неще да влезе и трябва яко да се напане. Ходих и от A+D Auto си купих ново жило за около 50 лева ама не се оправи и съм до колкото ми казват за смяна на феродовия диск и се надявям след това да се оправи и съединителя вече да не отлепва високо.
за запецването виж обяснението на Ваското, в една друга тема наскоро
-
- Автомобил:
- Двигател:
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”