Я не помня кога съм писал тая тема

Както и да е . Вече си намерих кожено табло
ЧЕРНО , проблема е че немога да си сложа километража както трябва ! Незнам на какво се дължи това , но като сложих таблото и го стегнах и реших да пробвам километража понеже ми се стори че разстоянието м/у планките е доста голямо . И найстина от както сложих таблото , и после доиде ред на километража и като го наложих и какво стана изведнъж ?!? хоп - километража не пасваааааа , ха-ха , ха ама за мене неможе да се каже че ми беше толкова смешно ! Неще и неще , пуст километраж неще та неще да пасне с 3-4 см. разлика от едната до другата планка . Явно трябва да има още нещо което да се сложи преди километража , и след това е тои за да стане , но незнам , понеже за сефте се занимавам с кожено табло ! Та от какво може да зависи всичко това ?

Със
червената лента е показано къде влизат ( лежат) крачетата на километража , тези които за издадени от двете му страни ( лявата и дясната ) а със
жълтата местата за които се завинтвант винтчетата . Всеки които е свалял знае , но просто исках да опиша ..! проблема при мен е следният :
Като сложих километража и видях , че не става и няма как да бъде закрепен . Сложих го на дясната планка и видях че имая разлика от около 3-5 см. до другата планка на която явно трябва да се задържи

Та дали е възможно това , че на това табло е седял дигитален километраж , и дали тои е по-шорок от нормалните-обикновените , или просто трябва да има още нещо което се слага между двете планки ? Лявата планка като я отвих от долната страна и рекон да я преместя на дясно и видях , че в горния краи малко по малко ще поддаде , спрях с опитите и реших да се допитам до някои които вече е имал същият проблем , ако ли не е то поне знае какво трябва да се направи . Само се надявам да не трябва сам да си правя и преправям планки за да си закрепвам километража ... Трябва да има друго решение , просто искам да го чуя от вас преди да ида и да изкъртя и двете планки от
яд . Дясната планка несъм пробвал да я местя , а може и в нея пък да е бил проблема , знам ли ... бяха захванати и двете в горният краи с нитове ...