Даскале давай акъл:
Аз съм 174 и съм "само" 84кила, но не съм дебел.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=2218
Да те питам понеже имах отворен прешлен преди 7-8години, сега не знам как е положението, но от коремните преси много ме боли кръста.
Става въпрос за наклонената дъска. В момента само дигам крака, защото единствено от това не ме доли кръста.
Кажи ми моля ти се нещо ефикасно и безболезнено за корем, че спрях за 2месеца пресите и няма и помен от фаянса.
Ще идваш ли на НИМ на 29ти.
Търся си компания за фитнес ....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мене е по неясно понеже съм много дълаг
193см. и тежа 86.500кг. , но трябва да се наблегне на корема че нещо
, не че имам шембе , но релефа липсва . Кажи ми дали да пия "Клемботерол" преди тренировка http://www.bgphoto.net/request/photo/4436/10915/370527/.jpg
iak-ta-iak

Кленбутерола е за астматици.Остави тея митове на някои анаболисти че помага много.Ше имаш малко повече въздух може би,но само ако си го внушиш че е така
Не пий тея глупости.Трябва да подтичкваш в някой фитнес на бягащата пътека и на велоргометъра да повръткаш за да оправиш релефа.Взимай си L-CARNITIN с кафенце преди тренировка за повечко сили 

- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскале пусни една програма и за мен 190 висок и 100 кг талия 88 , ръка 48см тренирам 2 дни 1ден почивка ,3дни пак тренировка и пак 1 ден почивка и така ще чакам с нетърпения съветите ти

Последна промяна от ItsoVT на Пет 27 яну 2006 10:07, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заради плуването и тичането ми се разшири гръдния кош ... и като бях кльощав ребрата ми изпъкваха напред хахаха и още изпъкват ама качих кила и направих гърди и не се личи толкова освен като вдишам на макс... смех, но все пак около 4 и половина литра ми отчетоха ....
което не е зле за запетайка като мене 

- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала написа:itsovt написа: тренирам 2 дни 1ден почивка ,3дни пак тренировка и пак 1 ден почивка
Гледам,струпал си някаква програмказа маса ли е,за релеф ли
Дай повече инфо какви са ти мечтите и как си разделил мускулните групи,серии,повторения....
Мдааа маса се прай на маса, за маса тренирам основно зимата т.е. сега ,релефа е за пролетта.Идеята ми е добре ли е така програмата2*1*3*1 и за напролет за релефа как е най- добре, хъм не че не знам ама мнението на експерт е друга работа.

П.п.Тренирам в залата на Христомир Христов в ВТ. и в момента тренера му ни е гуру

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”