рефлектор на фар ?!?!?!?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
рефлектор на фар ?!?!?!?
бих искал да попитам колеги , тъй като съквартиранта ми има проблемми с фаровете си - вътре покритието им е изгоряло , и вече изобщо не е огледално . можем ли да нанесем някакво покритие вътре в този фар и отново да засвети отново като фар , а не като свещичка? идеи за направи си сам ? мерси предварително ! 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Re: рефлектор на фар ?!?!?!?
basis4eto написа:бих искал да попитам колеги , тъй като съквартиранта ми има проблемми с фаровете си - вътре покритието им е изгоряло , и вече изобщо не е огледално . можем ли да нанесем някакво покритие вътре в този фар и отново да засвети отново като фар , а не като свещичка? идеи за направи си сам ? мерси предварително !
Смъквате 1 фар , палите твойта кола , отивате на най-близката морга , намирате най-читавия комплект и си тръгвате.Така е ефтиния варянт.По скъпия е в оторизирания магазин за авточасти под ръка " на близо " и сте готови.Ще спестите време , ядове , нерво , 1,2 кутийки цигари - ако сте пушачи и псувни ако сте нерваци.Успех

0889 78 42 35 - на три коли съм възстановил фаровете,последно беше 15 кинта на комбъл.Живее до стадион Спартак.
- Vilik
- Автомобил: S4
- Двигател:
А защо не тук: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
само положителни отзиви съм срещал за тях, но и цената си е висока
само положителни отзиви съм срещал за тях, но и цената си е висока

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
Ето какво направи тази фирма за мен, безкрайно съм им благодарен.На снимката където е възстановен рефлектора не се вижда хубаво (заради блясъка на рефлектора: но мога да ви уверя че е станало страхотно.Рефлектора го беше толкова изяла ръждата че при всеки допир до него падаше по едно парче
, за ремонт на рефлектора дадох 50 лева и съм доволен от крайният резултат: D.
Ето какво направи тази фирма за мен, безкрайно съм им благодарен.На снимката където е възстановен рефлектора не се вижда хубаво (заради блясъка на рефлектора: но мога да ви уверя че е станало страхотно.Рефлектора го беше толкова изяла ръждата че при всеки допир до него падаше по едно парче

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Определено фирмата си я бива ето какво направиха с дръжките,които взех от едно клио...ето как изглеждаха като ги взех
и след като ги дадох за никелиране 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако става дума за Голф Мк2 или Мк3 то един фар струва от порядъка на 15 лева (при Мк2) на моргата. Изобщо не виждам смисъл от подобни интервенции с боядисване и губене на време.
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stefan4o написа:Ако става дума за Голф Мк2 или Мк3 то един фар струва от порядъка на 15 лева (при Мк2) на моргата. Изобщо не виждам смисъл от подобни интервенции с боядисване и губене на време.
Става дума за ето тоя фар(на снимката) а "Вервайте ми" обиколих всички морги в Монтана за подобен размер рефлектор за да го сложа на това стъкло и нито един не можеше да стане,или бяха по-големи или по-малки.