рефлектор на фар ?!?!?!?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
basis4eto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

рефлектор на фар ?!?!?!?

Мнениеот basis4eto » Пон 28 сеп 2009 23:23

бих искал да попитам колеги , тъй като съквартиранта ми има проблемми с фаровете си - вътре покритието им е изгоряло , и вече изобщо не е огледално . можем ли да нанесем някакво покритие вътре в този фар и отново да засвети отново като фар , а не като свещичка? идеи за направи си сам ? мерси предварително ! :обичам ви

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Re: рефлектор на фар ?!?!?!?

Мнениеот Сашо Белята » Вто 29 сеп 2009 1:32

basis4eto написа:бих искал да попитам колеги , тъй като съквартиранта ми има проблемми с фаровете си - вътре покритието им е изгоряло , и вече изобщо не е огледално . можем ли да нанесем някакво покритие вътре в този фар и отново да засвети отново като фар , а не като свещичка? идеи за направи си сам ? мерси предварително ! :обичам ви

Смъквате 1 фар , палите твойта кола , отивате на най-близката морга , намирате най-читавия комплект и си тръгвате.Така е ефтиния варянт.По скъпия е в оторизирания магазин за авточасти под ръка " на близо " и сте готови.Ще спестите време , ядове , нерво , 1,2 кутийки цигари - ако сте пушачи и псувни ако сте нерваци.Успех :wink:

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Вто 29 сеп 2009 12:43

0889 78 42 35 - на три коли съм възстановил фаровете,последно беше 15 кинта на комбъл.Живее до стадион Спартак.

Потребителски аватар
Vilik
Автомобил: S4
Двигател:

Мнениеот Vilik » Вто 29 сеп 2009 23:43

А защо не тук: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
само положителни отзиви съм срещал за тях, но и цената си е висока :?

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Пон 26 окт 2009 15:22

http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php

Ето какво направи тази фирма за мен, безкрайно съм им благодарен.На снимката където е възстановен рефлектора не се вижда хубаво (заради блясъка на рефлектора: но мога да ви уверя че е станало страхотно.Рефлектора го беше толкова изяла ръждата че при всеки допир до него падаше по едно парче mhihi, за ремонт на рефлектора дадох 50 лева и съм доволен от крайният резултат: D.
Прикачени файлове
DSC00200.JPG
DSC00199.JPG

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 26 окт 2009 19:37

Определено фирмата си я бива ето какво направиха с дръжките,които взех от едно клио...ето как изглеждаха като ги взех :oops:
DSC01046.JPG
и след като ги дадох за никелиране :да:
P8090015.JPG

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 27 окт 2009 17:30

Ако става дума за Голф Мк2 или Мк3 то един фар струва от порядъка на 15 лева (при Мк2) на моргата. Изобщо не виждам смисъл от подобни интервенции с боядисване и губене на време.

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Вто 27 окт 2009 18:09

stefan4o написа:Ако става дума за Голф Мк2 или Мк3 то един фар струва от порядъка на 15 лева (при Мк2) на моргата. Изобщо не виждам смисъл от подобни интервенции с боядисване и губене на време.

Става дума за ето тоя фар(на снимката) а "Вервайте ми" обиколих всички морги в Монтана за подобен размер рефлектор за да го сложа на това стъкло и нито един не можеше да стане,или бяха по-големи или по-малки.

Върни се в “Направи си сам!”