Много се нажежиха нещата нещо.
Ако продължавате в този дух, крайния резултат ще го видят само русенци на някоя сбирка.
Има около 2 седмици работа по колата - вече я сглобяваме.
Целия салон е даден за претапициране, в събота трябва да е готов /ако не ми мине котка път/.
Все пак трябваше да се сложат подгревите в седалките.
Към момента има решение по въпроса за гуми и джанти, но още обсъждаме варианти.
Имам нужда от малко уплътнения и разни дребни неща, които по - късно ще опиша, ако някой може да помогне, може да ми пише на лични, ще съм много благодарна.
И много моля, да вземете да се спрете с глупави изказвания, защото ще приключа с форума и ще помоля да изтрият темата. Не съм молила никой да ми дава права, така са преценили админите, на които благодаря и се надявам да оправдая очакванията им. Просто има някои от тях, които са малко по-запознати с това какво правя и така са преценили. Все пак си мисля, че това е място, където големи и разумни хора са се събрали, да си помагат и обсъждат кой какво може да направи, и как да стане

, а не да си мерят простотията.
Нови снимки ще има следващата седмица, все пак работим в извънработно време, а петък баща ми заминава за Калояново и ще се върне в неделя вечер.
Много благодаря на всички, които помогнаха до сега, както и на всички, които ще се включат до края.