Моето зелено бижу ( Русе )
- _Demoson_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моето зелено бижу!
Знайко,какво му се вържеш на тоя!Нали се сещаш че трябва да има и такива които и да завиждат малко
Като му е интересно да се пъне нека се пъне пък колата така или иначе ще е готова.Нека минат състезанията и я подкарваме пак 

- darsiman
- Автомобил: VW PASSAT 1.8
- Двигател: ABS 1992
на колегата kaiser 666
, си няма хабер от света(не се заяждам),а и си няма представа какви усилия и средства се влагат в един такъв проект,а и колко хора евентуално работят по него. Евала на градската
безаварийно шофиране и пожелавам. И дане забравяме ,че живеем в 21век и жените участват ,и са добри в някой т.нар. мъжки професий 
, си няма хабер от света(не се заяждам),а и си няма представа какви усилия и средства се влагат в един такъв проект,а и колко хора евентуално работят по него. Евала на градската
безаварийно шофиране и пожелавам. И дане забравяме ,че живеем в 21век и жените участват ,и са добри в някой т.нар. мъжки професий 
Последна промяна от darsiman на Пон 19 окт 2009 20:08, променено общо 1 път.
- darsiman
- Автомобил: VW PASSAT 1.8
- Двигател: ABS 1992
А и предполагам ,че колата се прави така както на колежката и харесва ,нека не се засяга на мнения ,които са изказани не само от завист,а може би и от злоба. Колега Znainainai не се нервирай и ти на такива изказвания не е много
здравословно
.
здравословно
Последна промяна от darsiman на Пон 19 окт 2009 20:09, променено общо 1 път.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
'Айде колежке успех с проекта и ако не на следващия,то на по следващия събор да я видим тая красавица

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
golfer написа:
И какво "надрисках",просто изказах мнението си и наруших реда в благия спамец,не съм казал нищо лошо за колежката нито за колата...тоя дриска,тоя няма книжка
Иначе ето ти няколко "проекта"
viewtopic.php?f=53&t=99498
viewtopic.php?f=53&t=61519&start=30
viewtopic.php?f=52&t=157852&start=15
viewtopic.php?f=52&t=150333&start=90
viewtopic.php?f=52&t=124869
viewtopic.php?f=52&t=106622
viewtopic.php?f=52&t=84283
viewtopic.php?f=53&t=140972
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да не забравяме все пак, че говорим за цялостни проекти, а не само за оптика или силов тунинг. Посаждането на един двигател не е цялостен проект, или пък смяната на няколко фара, стопове, джанти и окачване.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
kaiser666 написа:...няколко проекта които заслужават повечко да са там и имат повече от бедна боя,....
като не помниш к'во си писал поне го прочети отново!
от посочените линкове, някои от колегите вече са обсъдени за раздела.
помисли какво значи цялостен проект.
само двигател?
окачване?
визия?
интериор?
джанти?
или всичко заедно?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
dobrin написа:Да не забравяме все пак, че говорим за цялостни проекти, а не само за оптика или силов тунинг. Посаждането на един двигател не е цялостен проект, или пък смяната на няколко фара, стопове, джанти и окачване.
По въпросният голф със
kaiser666 написа: бедна боя
НЯМА болтче което да не е било развито почистено ако има нужда сменено и т.н. Колата беше разглобена на съставните и части и събрана отново. Това е цялостен проект, а не само един мотор или едни фарове и стопове. За колата на Леонардо всички знаем
Тя наистина е цялостен проект по който все още има работа (визирам салона)има малко трески за дялане Re: Моето зелено бижу!
Защо сега спамите на колешката темата нека сички да гледаме се повече проекти и да се кефим от това. Относно секи има право от горе посчените линкове да е в раздела проекти понеже на сички колите са едни вечни проекти и може секи от тях да си допълва тамата. 
- Vann
- Автомобил:
- Двигател:
Много големия поздравления
първо,че броя на дами които биха се наели с такава дейност свързана с автомобил може да бъде изреден на пръсти и Много големи поздравления за прекрасния проект.Колата се получава страхотна 
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Думи нямам просто ....
Уникална !Поздравявам целия екип на това прекрасно творение ! Крайния резултат ще е зашеметяващ - просто съм сигурна !
Малко сме женските в този форум , но ти определено заслужаваш адмирации !
Страхотен проект ! Успех и за напред !
За Петко от скромното време в което го познавам
Уникален си човече !!!- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чакаме още снимки на хубавия проект..
Поздравления за това което правите, продължавайте в същия дух..
Поздравления за това което правите, продължавайте в същия дух..

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrin написа:Да не забравяме все пак, че говорим за цялостни проекти, а не само за оптика или силов тунинг. Посаждането на един двигател не е цялостен проект, или пък смяната на няколко фара, стопове, джанти и окачване.
Е, да, ама проекта не е завършен, обаче някой са врачки...
Крайното си мнение ще изкажа като видя че колата е в движение и са останали само дреболии за доизкусуряване.
П.П. На Хулиганина не е ли цялостен проект?
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Много се нажежиха нещата нещо.
Ако продължавате в този дух, крайния резултат ще го видят само русенци на някоя сбирка.
Има около 2 седмици работа по колата - вече я сглобяваме.
Целия салон е даден за претапициране, в събота трябва да е готов /ако не ми мине котка път/.
Все пак трябваше да се сложат подгревите в седалките.
Към момента има решение по въпроса за гуми и джанти, но още обсъждаме варианти.
Имам нужда от малко уплътнения и разни дребни неща, които по - късно ще опиша, ако някой може да помогне, може да ми пише на лични, ще съм много благодарна.
И много моля, да вземете да се спрете с глупави изказвания, защото ще приключа с форума и ще помоля да изтрият темата. Не съм молила никой да ми дава права, така са преценили админите, на които благодаря и се надявам да оправдая очакванията им. Просто има някои от тях, които са малко по-запознати с това какво правя и така са преценили. Все пак си мисля, че това е място, където големи и разумни хора са се събрали, да си помагат и обсъждат кой какво може да направи, и как да стане
, а не да си мерят простотията.
Нови снимки ще има следващата седмица, все пак работим в извънработно време, а петък баща ми заминава за Калояново и ще се върне в неделя вечер.
Много благодаря на всички, които помогнаха до сега, както и на всички, които ще се включат до края.
Ако продължавате в този дух, крайния резултат ще го видят само русенци на някоя сбирка.
Има около 2 седмици работа по колата - вече я сглобяваме.
Целия салон е даден за претапициране, в събота трябва да е готов /ако не ми мине котка път/.
Все пак трябваше да се сложат подгревите в седалките.
Към момента има решение по въпроса за гуми и джанти, но още обсъждаме варианти.
Имам нужда от малко уплътнения и разни дребни неща, които по - късно ще опиша, ако някой може да помогне, може да ми пише на лични, ще съм много благодарна.
И много моля, да вземете да се спрете с глупави изказвания, защото ще приключа с форума и ще помоля да изтрият темата. Не съм молила никой да ми дава права, така са преценили админите, на които благодаря и се надявам да оправдая очакванията им. Просто има някои от тях, които са малко по-запознати с това какво правя и така са преценили. Все пак си мисля, че това е място, където големи и разумни хора са се събрали, да си помагат и обсъждат кой какво може да направи, и как да стане
, а не да си мерят простотията.Нови снимки ще има следващата седмица, все пак работим в извънработно време, а петък баща ми заминава за Калояново и ще се върне в неделя вечер.
Много благодаря на всички, които помогнаха до сега, както и на всички, които ще се включат до края.
Последна промяна от EliPavlova на Сря 30 сеп 2009 18:36, променено общо 1 път.