achodemo написа:.... Мощноста не е смъртоносна когато задкормилното устройиство е изправно
За съжаление почти винаги е !

От друга страна , моля ви но може ли колата да бълва пушък от неизгоряла нафта и да гори по-малко

achodemo написа:.... Мощноста не е смъртоносна когато задкормилното устройиство е изправно
milmar написа:От друга страна , моля ви но може ли колата да бълва пушък от неизгоряла нафта и да гори по-малко, хайде сега
.
morfei1 написа:Неможе. Кое обаче те кара да мислиш, че колата ти ще бълва пушек?
Vanich написа:218 000 от които 25 000 км брезел 110кс, без катализатор, запушен егр. По-молко гори единственият недостатък е че малко пуши.
achodemo написа:dragozow написа:Не ми трябва, имам коне бол. За 90% градско(шопско) няма много смъсъл от коне. На магистрала карам умерено(100-130). Въобще не ми пука че някой ще ме изпревари със 180, в гробищата има места за всички. Колата в Golf Variant 1.9TDI, 116HP, мотор AJM. На 29 години съм и ми се живее, имам жена, а скоро ще имам и дете. Мнението ми е че ако искаш спортна кола трябва да си купиш такава.
За тази работа няма възраст,а и не е речено че се слага чип за да караш с 200! Повечето кончета не са само за да изпълваш километража,а и за
да ти предават увереност в определени ситуации ! Мощноста не е смъртоносна когато задкормилното устройиство е изправно
dragozow написа:achodemo написа:dragozow написа:Не ми трябва, имам коне бол. За 90% градско(шопско) няма много смъсъл от коне. На магистрала карам умерено(100-130). Въобще не ми пука че някой ще ме изпревари със 180, в гробищата има места за всички. Колата в Golf Variant 1.9TDI, 116HP, мотор AJM. На 29 години съм и ми се живее, имам жена, а скоро ще имам и дете. Мнението ми е че ако искаш спортна кола трябва да си купиш такава.
За тази работа няма възраст,а и не е речено че се слага чип за да караш с 200! Повечето кончета не са само за да изпълваш километража,а и за
да ти предават увереност в определени ситуации ! Мощноста не е смъртоносна когато задкормилното устройиство е изправно
Увереността зад волана със сигурност не идва от конските сили. Лошо е да си помислиш че е така. Със сигурност мога да изпреваря 90% от колите по пътищата, въпроса е че тия неща са излишни. Мощността е смъртоносна в много случаи, напоследък се натъквам на доста мъртъвци по пътищата. Дали конските сили са 116 или 140 няма голямо значение. Аз карам главно в града. При компютъра(домашния) процента на клок е доста по-голям, от 1800 на 3000 Mhz....и може още.
dragozow написа: Мога и така да го направя, важното е преценката на ситуацията.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта