GTspecial написа:Бързият написа:Trusting .
Зелена кутия , много съм доволен . Не свирят , меки са с малко стружки и не ядът от дисковете , цената е добра , какво повече да иска човек![]()
За моите коли друга марка не търся
ИЗВИНЯВАЙ колега, ама нищо хубаво от тия накладки....само разходи...веднъж купуваш Trusting втори път купуваш "хубави" накладки.....за 1,2,3,4,5 спиране О.К ама след това....личния автомобил отпред и отзаде съм с такива и сега се чудя защо не взех ATE или TEXAR...не искам да засягам никого, ама ако карате "по-остро" или по местности с повече завои не ги препоръчвам...
Много бързо загряват, за греадски условия 100% са О.К. ,ама след 3-4 натискания (от 120 км/ч до 30 км/ч) и прегряват, в слдствие на това няма спиране....
Аха ок щом казваш
Тука при нас почти няма завои , остро не карам а и аз не дигам 120 та не съм пробвал дали прегряват

....личния автомобил отпред и отзаде съм с такива и сега се чудя защо не взех ATE или TEXAR...не искам да засягам никого, ама ако карате "по-остро" или по местности с повече завои не ги препоръчвам...
Много бързо загряват, за греадски условия 100% са О.К. ,ама след 3-4 натискания (от 120 км/ч до 30 км/ч) и прегряват, в слдствие на това няма спиране....