Чип тунинг от Brezel

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 06 апр 2006 21:40

здравей колега, изчетох доста по темата тука, и аз по принцип съм на принципа "евтиното излиза по-скъпо", характерна черта за всеки българин....но това е друга тема:))та аз сам навит да опитам този тунинг на моята кола....но проблема е че не е VW....става дума за Kia Sephia 1.5 16V....имаш ли нещо за тази екзотика?ако ти трябват повече спецификации, ще ти дам, но мисля че няма да намериш нещо като за мен....все пак чакам отговор

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 06 апр 2006 22:37

здравей колега, изчетох доста по темата тука, и аз по принцип съм на принципа "евтиното излиза по-скъпо", характерна черта за всеки българин....но това е друга тема)та аз сам навит да опитам този тунинг на моята кола....но проблема е че не е VW....става дума за Kia Sephia 1.5 16V....имаш ли нещо за тази екзотика?ако ти трябват повече спецификации, ще ти дам, но мисля че няма да намериш нещо като за мен....все пак чакам отговор

Здравей. За Kia Sephia нямам нищо :( и честно казано се съмнявам да намеря скоро. За Kia имам само за моделите SORENTO i Carnival (за второто не съм сигурен дали не бъркам името)

За принципа ти те разбирам напълно..... и аъ съм на този принцип. Хахаха не мога да разбера например много немци защо предпочитат Дачия Логан за 7500 евро (нова) пред Голф 4 Дизелак 4-5 годишен на цена към 6000 евро (с включена 2 годишна гаранция)
:lol: Също така съм длъжен да се съглася с теб че един чип който е спецялно за твоята кола разработван и струва 400-500 лева вероятно ще е по добър от моя защото ще си е правен на ДИНО-то. Обаче отдруга страна погледнато не си заслужава особено при атмосферни двигатели. 8-10 коня за 100 лева или 12 коня - за 500 кинта :) а и всъщност немога да кажа дали има толкова големи разлики между 2 автомобила от един и същи тип че да има и толко ва разлика в чиповете. Мисълта ми е че е възможно и евтиния чип да си пасне идеално дори без да е правен спецялно за дадения автомобил на Дино. За всеки случай знам че с дино е най-сигурния варянрт (срещу съответната сума)

оххх май много се отплеснах съжелявам. Това е за сега.

Поздрави на всички

Последна промяна от Brezel на Пон 13 фев 2012 21:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 06 апр 2006 23:36

благодаря за инфото, така си и мислех, но бях длъжен да опитам:))мерси

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 07 апр 2006 0:10

Mалко уточнение. от последния ми коментар може да се разбере ПОГРЕШНО че чиповете ми не са правени на ДИНО :lol: . Аз малко тъпо съм го обяснявал. С думите си сравнявам копие чип за съответна кола който е ПРАВЕН НА ДИНО и чип който също е правен на ДИНО но е предназначен единствено за дадения екземпляр,правен е точно за тази кола и работи найдобре само с дадения автомобил. Надявам се никой да не ме е разбрал погрешно.

Пиша това пояснение за да няма възмутени колеги :wink:

Потребителски аватар
Vi-MAX
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vi-MAX » Пет 07 апр 2006 16:07

дали не е време да я преместите тая тема в Продава... :D момчето взе и че научи какво е софтуерен номер и номер на ЕЦУ :lol: :idea:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 07 апр 2006 16:40

:lol: :lol: :lol: бате нема да ти взема хляба!!! Не се коси толко :wink: Вечер едно валидолче и ше спинкаш спокойно :asleep Първо бях халхаберник сега търговец. Айде моля ти се....

Време е да купиш един чип от мен и да пишеш после че чипа ти е счупил двигателя,изгорил ти е радиото,спуснал ти е гумите, и ти е натегнал ръчната...... та най-после да си начешеш крастата.

Пак ти казвам нищо нямам против теб ма тва къде прайш си е тъпо :( Ти си решаваш.

Айде със Здраве :beer

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 07 апр 2006 16:53

Vi-MAX - имаш предупреждение.
На няколко пъти пускаш заядливи мнения без те да съдържат нищо смислено. Следващия път ще трия, а по-следващия ще действам радикално.

Потребителски аватар
Vi-MAX
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vi-MAX » Пет 07 апр 2006 20:39

добре де , предупреди ме -> ама за какво :?: защото виждам , че момчето говори неща , които са му супер далечни и се опитва да продава в "Тунинг" форума... за това ли ??? наистина се оказва , както прочетох в една по-стара тема , в този "тунинг" раздел е само за глупаци... (само цитат де)

ай със здраве

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 07 апр 2006 22:13

Vi-MAX написа:наистина се оказва , както прочетох в една по-стара тема , в този "тунинг" раздел е само за глупаци...

:? само не разбрах дали тунинграздела е само за глупаци защото аз съм в него или защото има колеги които са толкова ГЛУПАВИ че да да контактуват с мен ? :?

Shooter33
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Shooter33 » Пон 10 апр 2006 13:37

Надявам се да ме извините, че се меся във форума на VW, но темата определено ме заинтересува и ако има някаква възможност да се сдобия с чип за Рено Лагуна - 1994, 1.8 mI, ще направя всичко възможно. Ако се намира такъв ще си взема задължително. 80 лева къде не съм ги дал..... :D Тъй като разбрах, че през май ще идваш насам направо го поръчвам. До 1-2 дни ще напиша и номера на компа.
Чао и успех на всички :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 10 апр 2006 18:36

Значи да кажа на всички БРЕЗЕЛ е сериозен и няма пет шест при него, проверено е вече :D

TDI, D4D КИЛЪРА вече е готов за нови подвизи, търсят се нови сток ТДИ-та и ГОлф МК3 ГТИ 115коня, 1.6 101коня АФТ, АЕК за тест:iak-ta-iak :iak-ta-iak

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пон 10 апр 2006 18:48

:dance: :Mr Green Fun :yeaha: :applause: :да:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 10 апр 2006 19:29

Brezel написа::dance: :Mr Green Fun :yeaha: :applause: :да:

Аз заинтересован също.. та да попитам:

Renault 1.5 dci 65 кс.. говори ли ти нещо за чип?
Щото оня гадняр дет така и не се научи че е DCI килър а не ТДИ ...

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пон 10 апр 2006 20:20

wili98 написа:Аз заинтересован също.. та да попитам:

Renault 1.5 dci 65 кс.. говори ли ти нещо за чип?
Щото оня гадняр дет така и не се научи че е DCI килър а не ТДИ ...

За CLIO става въпрос нали? Имам чипчета и за него ама номера данни и обща информация за колата ми требват.

Поздрави

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 10 апр 2006 21:56

Brezel написа:
wili98 написа:За CLIO става въпрос нали? Имам чипчета и за него ама номера данни и обща информация за колата ми требват.
Поздрави

Казвай кво требе и давам... да за клио.. симбол у немско нема такива, ама моторетката същата....
Вин мин номер мотор мога ги дам..

Върни се в “Силов тунинг”