Чип тунинг от Brezel
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
здравей колега, изчетох доста по темата тука, и аз по принцип съм на принципа "евтиното излиза по-скъпо", характерна черта за всеки българин....но това е друга тема:))та аз сам навит да опитам този тунинг на моята кола....но проблема е че не е VW....става дума за Kia Sephia 1.5 16V....имаш ли нещо за тази екзотика?ако ти трябват повече спецификации, ще ти дам, но мисля че няма да намериш нещо като за мен....все пак чакам отговор
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравей колега, изчетох доста по темата тука, и аз по принцип съм на принципа "евтиното излиза по-скъпо", характерна черта за всеки българин....но това е друга тема)та аз сам навит да опитам този тунинг на моята кола....но проблема е че не е VW....става дума за Kia Sephia 1.5 16V....имаш ли нещо за тази екзотика?ако ти трябват повече спецификации, ще ти дам, но мисля че няма да намериш нещо като за мен....все пак чакам отговор
Здравей. За Kia Sephia нямам нищо

За принципа ти те разбирам напълно..... и аъ съм на този принцип. Хахаха не мога да разбера например много немци защо предпочитат Дачия Логан за 7500 евро (нова) пред Голф 4 Дизелак 4-5 годишен на цена към 6000 евро (с включена 2 годишна гаранция)

оххх май много се отплеснах съжелявам. Това е за сега.
Поздрави на всички
Последна промяна от Brezel на Пон 13 фев 2012 21:24, променено общо 1 път.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mалко уточнение. от последния ми коментар може да се разбере ПОГРЕШНО че чиповете ми не са правени на ДИНО
. Аз малко тъпо съм го обяснявал. С думите си сравнявам копие чип за съответна кола който е ПРАВЕН НА ДИНО и чип който също е правен на ДИНО но е предназначен единствено за дадения екземпляр,правен е точно за тази кола и работи найдобре само с дадения автомобил. Надявам се никой да не ме е разбрал погрешно.
Пиша това пояснение за да няма възмутени колеги

Пиша това пояснение за да няма възмутени колеги

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Време е да купиш един чип от мен и да пишеш после че чипа ти е счупил двигателя,изгорил ти е радиото,спуснал ти е гумите, и ти е натегнал ръчната...... та най-после да си начешеш крастата.
Пак ти казвам нищо нямам против теб ма тва къде прайш си е тъпо

Айде със Здраве

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Надявам се да ме извините, че се меся във форума на VW, но темата определено ме заинтересува и ако има някаква възможност да се сдобия с чип за Рено Лагуна - 1994, 1.8 mI, ще направя всичко възможно. Ако се намира такъв ще си взема задължително. 80 лева къде не съм ги дал.....
Тъй като разбрах, че през май ще идваш насам направо го поръчвам. До 1-2 дни ще напиша и номера на компа.
Чао и успех на всички

Чао и успех на всички