,естествено ако искате.Знае ли се може да има интерес и от тяхна страна

bubu написа:я го направете на 24 края на месеца по заплатено време със заслон в гората
като ще е интересно да е интересно иначе да го правим като онзи ден в търговище не си струва да се раскарват колегите като доидат нагости да ги посрещнем със скара и бира а не както те ни посрещнаха
даже и не ръчиха да се запознаем
bubu написа:там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте
но няма значение ако искате елате на 24 този месец на заслонче в шумен да ви посрещна ас ане да ви споглеждам като ми доидете нагости и да питам този кои е онзи кои е
24 е събота и е идеален ден за сбирка в гората
bubu написа:там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте
но няма значение ако искате елате на 24 този месец на заслонче в шумен да ви посрещна ас ане да ви споглеждам като ми доидете нагости и да питам този кои е онзи кои е
sashobas написа:bubu написа:там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте
Колега не те разбирам дошъл си последен не познаваш никой и искаш всички да ти се изредиме няма как да стане защо не мина ти с подадена ръка да се запознаеш с нас.Все ще има недоволни.
lou написа:sashobas написа:bubu написа:там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте
Колега не те разбирам дошъл си последен не познаваш никой и искаш всички да ти се изредиме няма как да стане защо не мина ти с подадена ръка да се запознаеш с нас.Все ще има недоволни.
Сашо днес те видях в последния момент затова само ти махнах![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта