Търговищка сбирка - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
dj_hio
Автомобил: VW GOLF MK5 GTI
Двигател: CDL

Re: Търговище - локална сбирка

Мнениеот dj_hio » Вто 06 окт 2009 17:20

абе хора дайте и да поканим Разградчани
,естествено ако искате.Знае ли се може да има интерес и от тяхна страна :roll: :roll: :talk:

Потребителски аватар
vaileto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vaileto » Вто 06 окт 2009 18:38

колкото по рано толкова по добре че след време може да завеи и задуха и може да не доидат някои от колегите(но както решите аз сум там когато и където да е ....)

Потребителски аватар
golf2949
Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
Двигател: 2000 CRDI 2005г

Мнениеот golf2949 » Вто 06 окт 2009 19:16

:да:

Потребителски аватар
dj_hio
Автомобил: VW GOLF MK5 GTI
Двигател: CDL

Мнениеот dj_hio » Вто 06 окт 2009 20:11

:да: :да:

Потребителски аватар
fac3`t0`fac3
Автомобил: Vw Golf ABF
Двигател: ABF

Мнениеот fac3`t0`fac3 » Сря 07 окт 2009 19:27

Аиде бе колеги организирайте нещо във вашия край както беше миналата година ..аиде че popyi и още няколко човека да научат кючека :beer :beer

Поздрави на групата от търговище :да:

Потребителски аватар
bubu
Автомобил: Vw Bora
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот bubu » Чет 08 окт 2009 10:37

я го направете на 24 края на месеца по заплатено време със заслон в гората
като ще е интересно да е интересно иначе да го правим като онзи ден в търговище не си струва да се раскарват колегите като доидат нагости да ги посрещнем със скара и бира а не както те ни посрещнаха

даже и не ръчиха да се запознаем

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 08 окт 2009 19:23

bubu написа:я го направете на 24 края на месеца по заплатено време със заслон в гората
като ще е интересно да е интересно иначе да го правим като онзи ден в търговище не си струва да се раскарват колегите като доидат нагости да ги посрещнем със скара и бира а не както те ни посрещнаха

даже и не ръчиха да се запознаем

А ти къде беше че не дойде да се запознаем. :roll: Лично питах колегата Стефан-призрак на кой е тази кола с джетовите фарове.

Потребителски аватар
bubu

Мнениеот bubu » Пет 09 окт 2009 11:57

там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте
но няма значение ако искате елате на 24 този месец на заслонче в шумен да ви посрещна ас ане да ви споглеждам като ми доидете нагости и да питам този кои е онзи кои е
24 е събота и е идеален ден за сбирка в гората

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 09 окт 2009 12:51

bubu написа:там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте
но няма значение ако искате елате на 24 този месец на заслонче в шумен да ви посрещна ас ане да ви споглеждам като ми доидете нагости и да питам този кои е онзи кои е

Колега не те разбирам дошъл си последен не познаваш никой и искаш всички да ти се изредиме няма как да стане защо не мина ти с подадена ръка да се запознаеш с нас.Все ще има недоволни. :roll:

Потребителски аватар
DJU
Автомобил: GOLF MKIII
Двигател: PB 1992

Мнениеот DJU » Съб 10 окт 2009 10:30

bubu написа:там си бях на където ми е мястото даже пристигнах последен в кафето с колегата и даже не ни отразихте

абе колега то няма как със сички да се запознаем при положение че бяхте около 15 човека може и повече,то дори и да се запознаем незнам как ще запомним кой как се казва още от първия път,пък и ние предполагахме че само 2-3коли ще дойдат поне толкова колеги бяха писали,да бяхте писали и другите че ще дойдете повече а тогава щяхме да измислим нещо като малък събор ;) така че няма на кого да се сърдиш :wink:

Потребителски аватар
bubu

Мнениеот bubu » Съб 10 окт 2009 12:56

ас не се сърдя и нали това си е събор
просто казвам че човека като е питал за мен защо направо не доиде да ме пита или да застане до колата няма да го изгоня нали сме колеги

ся кажете за 24 дали сте съгласни да доидете да съберем и околностите и да си направим хубава сбирка и малък заслон

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Съб 10 окт 2009 20:55

sashobas написа:

Колега не те разбирам дошъл си последен не познаваш никой и искаш всички да ти се изредиме няма как да стане защо не мина ти с подадена ръка да се запознаеш с нас.Все ще има недоволни. :roll:

Сашо днес те видях в последния момент затова само ти махнах :) :drunk

Потребителски аватар
bubu

Мнениеот bubu » Съб 10 окт 2009 22:47

lou написа:
sashobas написа:

Сашо днес те видях в последния момент затова само ти махнах :) :drunk

и защо доидох последен а
защото никои не искаше да остане 5 минути повече да ме исчакате
само светлио дето остана на патя момчето да ме посрещне евала му давам маи друг като него няма

вие от търговище ще идвате ли колко човека ще идвате и проблем за часа има ли става въпрос за 24 този месец

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Нед 11 окт 2009 8:55

1-во сори за ОФФ-а, колеги!

Искам да кажа на колегата bubu, да не избързва със силните думи които изписва по форума, как никой не се е запознал с него в Търговище, че не сме го изчакали когато сме тръгвали за Търговище, и т.н. Единствено горе споменатия Светльо е знаел, че си щял да закъснееш с пет минути и то е разбрал точно когато колоната потегли! Аз това нещо го разбрах когато пристигнах в Търговище. Ако всички знаехме, че ще се забавиш, щяхме да те изчакаме! Питай въпросния Светльо, колко време го чакахме като тръгвахме за събора в гр. Елена, и тогава казвай, кой от Шумен е точен и кой не е!

Никой от срещите в нашия град, не е делял никого, на точен и неточен! Никога не сме се деляли! Така, че не избързвай с негативните коментари.

Потребителски аватар
bubu

Мнениеот bubu » Нед 11 окт 2009 10:59

стига по въпроса че ако продължа ще доиде другият месец защото ВЪПРОСНИЯТ СВЕТЛИО е казал да исчакаме даже се обади и каза че на петият може да ме исчакате но вече няма значение
оставете това настрани и кажете от търговище ще идвате ли на 24 този месец

може да се разберем единпът месечно да си събираме целият регион шумен търговище разград и другите околности всеки месец в различен град по избор така ще ставаме повече и ще е по весело

можем да си организираме гонки а зимата и дрифтчета
ако желае някои да подкрепи тази идея на 24 този месец колкото се съберем да го обсъдим и организираме повече хора повече идеи

извинявам се за спама по горе но заради някой неразбрал става така

Върни се в “Организационен”