120лв са 6 филтъра
Колега с филтър JR панелен, ефекта на ТDI MK4-сложих K&N
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колега с филтър JR панелен, ефекта на ТDI MK4-сложих K&N
абе дали върви повече незнам ама я има лекотата в ниските...разликата е като нормална нафта и В-Пауър-а не си по-бърз ама усещането е много по-добро и съответно има разлика макар и минимална...за мен е оферта даже и да се пестят само пари от филтри 
120лв са 6 филтъра
няма как да си вътре от К и Н. Да не говорим, че всяка чипосана кола трябва да е без катализатор и панелен К и Н...поне с това
да диша и издиша леко...
120лв са 6 филтъра
- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
Някой има ли оплакване от заминал дебитомер от K&N филтрите, или тва за дебитометъра е пълна глупост ?
Колега, като си почистваш редовно филтъра, и кутията му. Отвреме на време почистване и на дебитомера вероятноста е почти нулева.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Аз съм с панелени филтъри JR и на двете коли и нямам проблеми с дебитомерите
И двата вече са на по 7-8000км.и само съм ги поизтупал профилактично,а и още не са за пране.
Като ги сложих турбините започнаха да съскат още по-силно като змии

И двата вече са на по 7-8000км.и само съм ги поизтупал профилактично,а и още не са за пране.
Като ги сложих турбините започнаха да съскат още по-силно като змии

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Колега, като си почистваш редовно филтъра, и кутията му. Отвреме на време почистване и на дебитомера вероятноста е почти нулева.
трябва да не се прекалява с маслото от "чистата" страна на филтъра - тази откъм дебитометъра...там по-малко масло, от долу повече да спира финните мизериики...тия от ОМВ се виждат в чудо като вдигна капака и забия прахосмукачката във филтърната кутия
Бе аз моя туко що го поръчах ама след 8-ми Ноември ще е тука
, та няма да е зле да ми изнесете един курс на обучение. Прането ми е ясно, доколкото разбрах от PDF-а за експлоатация на K & N там се маже, а не се пръска, както беше на старият ми BMC
.
Съвсем сериозно питам
@bai_ILIA, я кажи твоя с какъв номер е? Да не би да е K & N 33-2128
?
Съвсем сериозно питам
@bai_ILIA, я кажи твоя с какъв номер е? Да не би да е K & N 33-2128
- esto
- Автомобил: caddy ecofuel
- Двигател: BSX
мислите ли,че тези филтри чистят достатъчно добре въздуха и няма да скапят двигателя в по-дългосрочен план?
Да. Аз карах 2 години с такъв и навъртях пробег, които доста хора правят за 4 - 5 години и мотора все още си работи като часовник, със същия този филтър
.
Километрите които аз знаех че са навъртяни на колата бяха 350000км, последните 50000км от които със спортния филтър.
Километрите които аз знаех че са навъртяни на колата бяха 350000км, последните 50000км от които със спортния филтър.
- esto
- Автомобил: caddy ecofuel
- Двигател: BSX
последните 50000км от които със спортния филтър.

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Бе аз моя туко що го поръчах ама след 8-ми Ноември ще е тука, та няма да е зле да ми изнесете един курс на обучение. Прането ми е ясно, доколкото разбрах от PDF-а за експлоатация на K & N там се маже, а не се пръска, както беше на старият ми BMC
.
Съвсем сериозно питам
@bai_ILIA, я кажи твоя с какъв номер е? Да не би да е K & N 33-2128?
Пръска се с един шпрей. Опцията с мазането май я няма тука в ЕУ. Супер лесно е - пръскаш един път. Съхне 15 мин и където не е почервеняло се пръска пак. 33-2128 е на СДИ-то а моя е 33-2172.
Относно прането аз го повтарям 2-3 пъти като първо го накисвам без препарат в един лехен да паднат листата и мизерията. После го пърскам, стои, плакна го както си му е редът. И накрая съхне по естествен път.
E как на CDI-то бе човек. Намен такъв ми излиза и такъв поръчах
? http://www.knfilters.com/search/applica ... od=33-2128
нали първо се пръска със спрей изчаква се 10 мин и се полива обилно с вода. след това съхне и се напръсква от към мръсната страна с маслото и трябва да стане навсякъде червен?
нали първо се пръска със спрей изчаква се 10 мин и се полива обилно с вода. след това съхне и се напръсква от към мръсната страна с маслото и трябва да стане навсякъде червен?
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
2001 SEAT IBIZA III 1.9L L4 DSL - 68BHP имах на предвид. то става за половината ВАГ твоя филтър, моя за другата половина 
да, по принцип е така
ама не става от първия път. аз първо го топя в лехена без да го пръска. плакна го обилно. после го пръскам, стои 10 мин плакна го и повтарям още един път. и така става. проблемът при мен е че въздухът за мотора се взима на една педя от земята - двете дупки в ниско в маската, зад които е кулера. и това води до качване на много мизерия горе и затова бая пране си пада при мен.
да, по принцип е така
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
morfei1 написа:E как на CDI-то бе човек. Намен такъв ми излиза и такъв поръчах? http://www.knfilters.com/search/applica ... od=33-2128
?
Такъв ти трябва и на теб споко
п.п.Те на всички четворки са еднакви въздушните филтри,такаче няма как да го сбъркат
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
аз ви казах майна
който е чипосан значи иска малко повече от ТДИ-то тоест ако се върви по логичния път трябва да се избуши катализатора (колите са ви по над 150 000км така,че са пътници кат-овете) и едно К - Н-че. Така не се печелят 10 коня ама с оптимизира пакета...пълни по-лесно и още по-важно за дизела, празни по-лесно
чип, декат и К и Н излиза най-много 400лв 
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
.
Последна промяна от vinixxx на Сря 22 сеп 2010 14:12, променено общо 1 път.
Върни се в “Дизелови агрегати”