Здравейте, счупих преди време оригиналната бош антена и днес в технополис видях някаква на хама, която почти 100% същата изглежда и съответно веднага се сдобих с нея. Възникна ми въпрос обаче, на който нямам още еднозначен отговор, а и в нета не намерих такъв. Значи на корпуса на антената се нахлузва метален пръстен с формата на пресечен под някакъв ъгъл цилиндър. От горната си страна и на старата и на новата антена изглежда назъбен, което може би е за да прави контакт през боята с ламарината. Понеже на старата антена бяха изгнили гумите и не съм ги запазил, та сега в момента не знам има ли гумено уплътнение между въпросния метален пръстен и ламарината.
Въпросът, който ме гложди е дали трябва да сложа уплътнение над този пръстен или да го оставя да се намести в боята и да контактува и съответно ако е втория вариант, няма ли да си отворя път на ръждата около антената!?
ПП:
За съжаление дата.бг спазва традицията, 90% от времето да няма достъп до фтп сървъра си, та за момента нямам как да покажа нагледно нещата.
Антена в калника на Г2 въпрос
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Re: Антена в калника на Г2 въпрос
feb написа:За съжаление дата.бг спазва традицията, 90% от времето да няма достъп до фтп сървъра си, та за момента нямам как да покажа нагледно нещата.
И какво ти пречи да постнеш снимките тук
Don_Castelano написа:feb написа:За съжаление дата.бг спазва традицията, 90% от времето да няма достъп до фтп сървъра си, та за момента нямам как да покажа нагледно нещата.
И какво ти пречи да постнеш снимките тук- опцията за споделяне на снимки във форума я има от доста време
Как?
» Мога ли да прилагам картинки към съобщенията си?
Да, можете. В момента обаче форума не позволява ъплоуд на картинките ви на сървъра. Затова трябва да сте качили картинката някъде, преди да можете да я приложите към съобщението ви (например http://www.some-unknown-place.net/my-picture.gif). Не можете да прилагате картинки, намиращи се на вашия компютър (освен ако е публично достъпен сървър!), или намиращи се зад някакъв защитен механизъм, като например мейлбоксове на hotmail или yahoo, сайтове, защитени с парола и т.н. За да приложите картинка, използвайте съответния BBCode таг [img] или HTML (ако е разрешен).
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Следвай стъпките: Нов отговор-Ако искате да прикачите файл към вашето мнение въведете детайлите долу-Име на файл-разлистване .... Дори направих проба, за да съм сигурен че работи опцията, която съм ползвал многократно. Айде давай !!
- Прикачени файлове
-
- VW_on_FIRE_by_robotifux.jpg (111.47 KиБ) Видяна 622 пъти
Готово.
Въпросният детайл и на двете снимки е на заден план вляво.
Метален е и при двете антени.
Трябва ли да контактува с ламарината или да си сложа изолатор?
Въпросният детайл и на двете снимки е на заден план вляво.
Метален е и при двете антени.
Трябва ли да контактува с ламарината или да си сложа изолатор?
Последно избутана от feb на Пон 28 дек 2009 14:59.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”