Премахване имобилйзер на Кадди
Премахване имобилйзер на Кадди
Имам едно кади 1.9sdi 2002г с един ключ та мисълта ми е може ли да му се изключи имобилаизера за да работи с обикновен ключ и как става само с комп или може и ръчно.
Последна промяна от radotom на Вто 13 окт 2009 13:58, променено общо 1 път.
Причина: 'Моля малко помощ' - някой ще реши, че се давиш, колега! Недей така! ;))))
Причина: 'Моля малко помощ' - някой ще реши, че се давиш, колега! Недей така! ;))))
Re: Премахване имобилйзер на Кадди
не може да се изключи имобилайзера, той е в таблото и компа си го търси при всяко палене.можеш да си вземеш ключ които да се обучи и готово. малко е дебело ама нема надруг начин.
Един ключар ми каза че има човек които може да го изключи но цената е 150лв. А понеже знам че на някои рена става ръчно с ключ и педали та за това питам дали случаино има и тука някои трик
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такива филми няма и при рената.
Изключването става, както са ти казали и цената е наистина такава. Дори бих казал ниска.
Изключването става, както са ти казали и цената е наистина такава. Дори бих казал ниска.
- Schwepsi
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: ARL 2003
При положение че ключ + чип и обучение е 70-80 лв , какъв е смисъла да изключваш имобилайзера за двойна на тази цена.
А не може ли да се извади чипа от ключа и да се лепне близо до ключалката, после си правиш обикновен ключ за 7лв и си ти...
На голф поне става.
На голф поне става.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
yidz07 написа:А не може ли да се извади чипа от ключа и да се лепне близо до ключалката, после си правиш обикновен ключ за 7лв и си ти...
На голф поне става.
Става , разбира се ... но ако чипа падне и го изсмучат с прахосмучката на някоя автомивка

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
milmar написа:yidz07 написа:А не може ли да се извади чипа от ключа и да се лепне близо до ключалката, после си правиш обикновен ключ за 7лв и си ти...
На голф поне става.
Става , разбира се ... но ако чипа падне и го изсмучат с прахосмучката на някоя автомивка...
оставаш там щот не мойш да запалиш и ако ти присветне лампичката в главата почваш да ровиш в прахосмукачката

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
А въпросния чип дали не е на една схема с бутоните за отключване и заключване?
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
dancing_niki написа:А въпросния чип дали не е на една схема с бутоните за отключване и заключване?
Не-централно аларма и иммо са три различни работи.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
dancing_niki написа:А въпросния чип дали не е на една схема с бутоните за отключване и заключване?
Не зная за другите модели , но за Пасат Б4 са си три оделни системи , както писа колегата по-горе .
Всъщност и аз имам само един ключ и съм пред дилема 7лв или 70лв

Как ли потриват ръчички

milmar написа:dancing_niki написа:А въпросния чип дали не е на една схема с бутоните за отключване и заключване?
Не зная за другите модели , но за Пасат Б4 са си три оделни системи , както писа колегата по-горе .
Всъщност и аз имам само един ключ и съм пред дилема 7лв или 70лв. Не че толкова не мога да намеря 70лв
, но колкото и да ги има човек - те все не стигат
.
Как ли потриват ръчичкиключарите като четат подобни теми ...
Махаш 2те пластмаси, които са зад волана и лепиш чипа точно на самата ключалка , после малко хартиена лепенка и готово. Шанса да падне от там е много малък!
Andonov написа:Такива филми няма и при рената.
За лагуна и сценик съм сигурен защото двама приятели имат и го направиха колите са 95-98г. с 1.6 мотори.Та за това се надявах на нещо такова
Върни се в “Дизелови агрегати”