Моля за помощ- Ел.инсталация за голф3 2Е
-
BoBiT86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1600
Моля за помощ- Ел.инсталация за голф3 2Е
Колеги здравейте.Имам нужда от схема за ел инсталацията на голф3 2Е или снимков материал на fuse box-a (бушониерата) коя букса за какво е.При мене проблема е следния,че правим трансплантация на двигателя на голф2.Слагаме 2.0 115коня 2Е заедно с цялата инсталация а стария двигател е 1.6 карбуратор.Всичко е вече сменено и необходимите работи набавени проблема остава инсталацията.Ще помоля някой ако е правил нещо такова с същите двигатели или ако може да ми помогне с схемите или със снимков материал да пише 
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моля за помощ- Ел.инсталация за голф3 2Е
Потърси тук www.volkswagen.msk.ru може да има нещо по въпроса не съм проверявал.Търсиш схема на захранванията и масите на двигателя/EKU?
T1-бубина
К20-реле на помпата
К46-реле на EKU
А5-инструментален панел/за тъблота е
T1-бубина
К20-реле на помпата
К46-реле на EKU
А5-инструментален панел/за тъблота е
-
BoBiT86
Благодаря колега подкарахме го да върти двигателя но не подава искра от свещите
Датчика на хол има 12волта бубината работи с друга пробвахме пак същто.Казаха ми че трябва да има 12 волта постоянен и 12 волта на контакт при буксата на компа.Замерихме и има 12в само на контакт.Някой може ли да помогне с схема от къде да прекараме постоянни 12в на компа без да го прецакаме.Или на някой ако му идва идея от каде може да е проблема да сподели.Благодаря 
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
На контакт на колко места идва 12в.Прозвъни кабелите от буксата на компа до релетата и виж на 1пин на буксата имали маса а 32пин отива ли до клема 50 на клемореда-дава сигнал за развъртане на двигателя(стартера) може тои да е причината да няма искра.
Нв разбрах каде няма ток от бубината или от свещите.
На схемата няма 12в. без контакт(клема 30)към компа не ти е това проблема.
Нв разбрах каде няма ток от бубината или от свещите.
На схемата няма 12в. без контакт(клема 30)към компа не ти е това проблема.
-
BoBiT86
Стартера върти,до бубината има ток дюзите впръскват бензин само искра от свещите няма за да се възпламени.С друга бубина е пробвано пак същата работа.Възможно ли е да няма маса някаде или незнам и аз какво друго е необходимо давайте съвети,че ще откача.Утре ще ги прозвъня да проверя така ли е както казваш колега,много ти благодаря колега ако някой се сети нещо друго да пише.Казаха ми,че колата нямала имобилайзер,но все пак как мога да го проверя със сигурност?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”