LILO&STICH написа:вземи си от порше бг.По спомен струва 58лв заедно с пръстена
luboveliki написа:и аз съм във филма с термостатите!!!!три години си ми седеше стрелката около 90 градуса(+- 2 градуса),и от веднъж(на другия ден) като рече да седи на 70* и това е(термостата работи, но просто ниско седи температурата),рекох да отстраня проблема(но скептично настроен от многото теми за тоя филм) и се захванах с дивотията......смених три арматурни табла,датчика за температурата(стария отчиташе с 5-10* по малко),самия термостат(с BEHR-87*) и пластмасата около него И НЕ ТА НЕ(няма такава дивотия)....температурния датчик отчита вярно,стрелката е вярна,перката на радиатора се включва на 95*(първа степен),извън града държи 75-80 а в града 80-90(просто вече незнам какво да правя),днес мислех пак да разглобявам да си върна стария термостат(няма марка,месингов и изглежда много по ментелив от новия, но пище 88*),знам ли вече заболя ме главата да чета темите само !!!оказа се вярно ,че като стана време и аз се вкарах в приключение да искам да седи на 90 градуса.........но нали така трябва![]()
paciracing написа:luboveliki написа:и аз съм във филма с термостатите!!!!три години си ми седеше стрелката около 90 градуса(+- 2 градуса),и от веднъж(на другия ден) като рече да седи на 70* и това е(термостата работи, но просто ниско седи температурата),рекох да отстраня проблема(но скептично настроен от многото теми за тоя филм) и се захванах с дивотията......смених три арматурни табла,датчика за температурата(стария отчиташе с 5-10* по малко),самия термостат(с BEHR-87*) и пластмасата около него И НЕ ТА НЕ(няма такава дивотия)....температурния датчик отчита вярно,стрелката е вярна,перката на радиатора се включва на 95*(първа степен),извън града държи 75-80 а в града 80-90(просто вече незнам какво да правя),днес мислех пак да разглобявам да си върна стария термостат(няма марка,месингов и изглежда много по ментелив от новия, но пище 88*),знам ли вече заболя ме главата да чета темите само !!!оказа се вярно ,че като стана време и аз се вкарах в приключение да искам да седи на 90 градуса.........но нали така трябва![]()
Аз съм с 2Е мотор 2.0 GTI 8V.Февруари си го взех и тая пуста стрелка не мърдаше.Първо слагах кашон(грозно)докато не го сменихме(шибано е,сваляха хидравлика)и от тогава е супер,но извън града си е 80 не мърда,в града си е 90 и само да спра и тръгва перката.Само незнам защо е като твоя извън града.
добре де нека така да попитам -в кое от двете места се намираLILO&STICH написа:от тази снимка,няма как да ти се покаже.
fill написа:LILO&STICH написа:вземи си от порше бг.По спомен струва 58лв заедно с пръстена
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта