Първо искам да кажа, че не съм сигурен тази тема за тука ли е. Ако трябва да се премести или ако прецените я изтрийте

Искам да споделя един мой проблем и решението му.

Като ми дойде колата нямах предниа теглич, който се навива ако се наложи д асе тегли колата. Та реших да си го купя, че нищо не се знае.

Отидох до моргите на враня и почнах да разпитвам. И почнаха да ми обявяват цени от рода на 30 лв за това железце.

При ,което аз им обявих, че не са нормални съответно. Отидох до италианеца но и там нямаше. При което се сетих, че това може да го има като крепежен елемент в магазин за крепежни елементи. Отидох в еднин магазин. И гледам обтяжки за въжета. От едната страна е кука от другата е с ухо нали каквото ми трябва и посредата е врътката с която натягаш. Поисках едно за тест. Отвих часта която ми трябваше и я пробвах. Бях приятно изненадан като стана. Попитах колко струва и ми казах цена от 17.80 лв. Сега си имам цялата тази чудесия която може да се ползва като обтяжка и за теглене на колата едната и част. За тази цена на скромна сума. А тези там кадето се престарават в цените да му мислят. Да се вземат в ръце и да почнат да дават по нормални цени. По добре да печелиш от оборот от колкото от една продажба. Но те си знаят. Не бих искал да им се бъркам в работата.
Въпроса е ,че аз се снабдих с това което ми трябва и е чисто ново