Проблема ми е следния и е много странен за мене лично. за някой, който знае няма да е така, но както и да е
Проблема е, че ми светва лампичката на ESP понякога понякога изгасва и съответно си действа всичко.Старнното е, че когато е студено времето не светва или поне не съм забелязал. Може да е нещо на основата лош контакт. И от топлината се повишава съпротивлението.Когато не светва лампичката веригата си е добре нали ABS си деиства.
Някои хора ми казаха за машинката на педала спирачния, че може да е. Но като натисна спирачките ми светят стоповете. Сега може да има някакви командни контакти които като се зацапат или от староста да са омекнали не знам.
Може ли някой да ми каже има ли идея за подобен проблем от какво може да е. Четох по форума, но не намерих решение на проблема си. Не мисе иска да отварям буксите на ABS-а защото не са отваряни сигурно никога. А съм имал случая с ABS чистене на контакти след една седмица пак или няма значение времето.Просто преди това искам да попитам ако някой има идея.
Друго също ако някой има идея примерно ако може да се закачи на VAG и да се види. Но примерно някой който разбира за да не се налага смяна на всичко и да се окаже,че било от нещо което струва 2 лева
Ще се радвам на всякакви съвети. Ако нещо не съм прав критики приемам