голф 1.9 чист дизел 92год. резерва на горивото
-
loshiqa
- Автомобил:
- Двигател:
голф 1.9 чист дизел 92год. резерва на горивото
здравейте информативно се интересувам колко резерва има колата и изобщо има ли ? значи няма лампичка която да светва ,но съм чувал че двете червени чертички преди бялата са резерва и се чудя колко км ще може да искара с тях но гадното е ,че те не показват перфектно а имат някаква зависимост и от положението на колата, ако някой знае нека да ми разясни малко и примерно има ли някакъв начин за поставяне на диод който като светне примерно да ми показва че гълта от резервата малко тъпи въпроси ,но ми е интересно да знам и още повече да се постави такъв диод ако е възможно 
-
loshiqa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 1.9 чист дизел 92год. резерва на горивото
никой ли не знае 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ми в раздела на бензинджиите едва ли сме толкова запознати
. Пусни си темата в раздела за дизел. Приципно е около 7 литра резервата на бензина, предполагам, че и нафтовата ще е някъде там, но при всички случаи не е добре да караш на резерва.
-
loshiqa
- Автомобил:
- Двигател:
О.о извинявам се объркал съм раздела без да искам
нека някой модератор да изтрие темата
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Значи,няма нужда да е специално в "дизели" темата,бензинките са със същия (д)ефект,жена ми например винаги си гаси Голфа когато сочи максимално ...и така все си има бензинец..
Аз дизеляка рядко го оставям под последната бяла черта,но съм уверен че 1.9Д от нея черта до загасване -едно поне 100км ще мине..(е не съм пробал докрай,но 80км.съм минавал без проблем),за бензиновия вариант(визирам 1,8ABS) бих понамалил с 20-на километра.По принцип да си имаме навик да не влизаме в "червеното",аз наблюдавам последна бяла.И не си струва преправяне за едната лампичка(като светеше на Ладичката какво мислиш:"абе ще изкара още 10-20..и тя загасне").Ако човек не си създаде някои навици лампа ли ще го стресне,па те някои на червен светофар минават и ..."ми не видях..."Хората(германци де) стрелка сложили,труд и ум вложили
,ти сега с една ламБа проста искаш да ги таковаш...
Аз дизеляка рядко го оставям под последната бяла черта,но съм уверен че 1.9Д от нея черта до загасване -едно поне 100км ще мине..(е не съм пробал докрай,но 80км.съм минавал без проблем),за бензиновия вариант(визирам 1,8ABS) бих понамалил с 20-на километра.По принцип да си имаме навик да не влизаме в "червеното",аз наблюдавам последна бяла.И не си струва преправяне за едната лампичка(като светеше на Ладичката какво мислиш:"абе ще изкара още 10-20..и тя загасне").Ако човек не си създаде някои навици лампа ли ще го стресне,па те някои на червен светофар минават и ..."ми не видях..."Хората(германци де) стрелка сложили,труд и ум вложили
-
loshiqa
- Автомобил:
- Двигател:
аха мерси за инфото аз си ги следя винага просто се заинтересовах не искам да преправям таблото а някакъв външен щото се някога може да забравиш и ще стане беля
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
1. рздел дизели?
2. "никой ли не знае"?
правилата не са писани за другите!
2. "никой ли не знае"?
правилата не са писани за другите!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”