то май трябва да си возим по една метла и лопатка и 6 - 7 чувалчета и като видим ПТП бой с метличката 2 - 3 вида стъкла и в багажника че може да потрябват

KGL написа:BulIns, пълно каско, до сега не съм имал проблем, както с моя пасат, така и с двата служебни. Може да си извадиш и протокол от полицията. Най-готино е ако спипаш келешите и им счупиш ставите, така че до края на живота си да се хранят през сламка мамка им крадлива.
KGL написа:k22 написа:Застрахователите в БГ покриват риска Кражба чрез взлом!Така че, нищо което не може да се заключи, не се застрахова и не се покрива по този риск.
На мен застархователи ми платиха 3 чифта ски които крадците задигнаха от къщи. Ските няма как да ги заключиш. Огледалото си е част от автомобила и си влиза в застаховката.
gdh написа:До колкото разбирам от постовете на колегата са му задигнали само "стъкалцето". То се заваща за механизма на самото огледало и до колкото гледах от едно руско упътване за да се свали най-лесно трябва да е насочено надолу до крайна позиция. Така има най-голям луфт за мушкане на отвертки и други сечива. Предполагам че ако го държиш в по-неутрална позиция поне ще им е потрудно![]()
На мен пък онзи ден ми източиха нафтата. За да се доберат до резервоара ми разбиха ключалката която е на калника. Ама по тоя проблем ще пусна тема, че имам процедурно питане. Тъжна картинка, колеги. Не е държава това. Умните отдавна се изнесаха. Ние да му мислим.
kristian112 написа:Толкова лесно ли се сваля и може ли да се направи някакво подобрено захващане.Гледах пластмасовата част на огледалото!няма и драскотина.И алармата не е реагирала! като ми пристигне новото огледалце ще го огледам по подробно. Дали ще е добре да се сложи малко силикон или нещо подобно при поставянето.Преди време гледах как един познат от Велико Търново слагаше силикон на огледалата на един Г4.Просто имаше нечовешка музика в колата и всичко се тресеше та за всеки случей сложи силикон .
gdh написа:До колкото разбирам от постовете на колегата са му задигнали само "стъкалцето". То се заваща за механизма на самото огледало и до колкото гледах от едно руско упътване за да се свали най-лесно трябва да е насочено надолу до крайна позиция. Така има най-голям луфт за мушкане на отвертки и други сечива. Предполагам че ако го държиш в по-неутрална позиция поне ще им е потрудно![]()
TheKingslayer написа:...Благодаря на колегата @dancing_niki за съвета относно залепването.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта